03 / 05 / 2024

Doğa Konakları daire fiyatları

Doğa Konakları daire fiyatları

Aydos Ormanları’nın hemen yanı başında yer alan Doğa Konakları’nı RSM Yapı tamamlayacak. Projede kalan son 25 daire, 200 bin TL’den satışa sunuluyor.

Doğa Konakları’nda erken teslim müjdesi!

BEZA İnşaat tarafından Pendik Velibaba’da hayata geçirilen Doğa Konakları’nda yaşam Ekim ayında başlıyor. Bölgesinin ilk markalı konut projesinde, tamamı 95 metrekare büyüklüğünde 2+1 tipte toplam 103 daire yer alıyor.

Ankara Altınbaşak Doğa teslimat!

Ankara Altınbaşak Doğa teslimat bilgisi haberimizde yer alıyor. İmar İnşaat imzasıyla yükselen Altınbaşak Doğa projesinde 63 daire bulunuyor.

Altınbaşak Doğa satış fiyatları!

Altınbaşak Doğa satış fiyatları haberimizde yer alıyor. Ankara Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa edilen projede 1 blokta 63 daire bulunuyor. 

Altınbaşak Doğa fiyat listesi!

İmar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Altınbaşak Doğa projesinde 63 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Altınbaşak Doğa fiyat listesi....

Firuze Konakları daire fiyatları ne kadar?

Toplam 523 konut ve 45 ticari birimden meydana gelen 3S Firuze Konakları 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Peki Firuze Konakları daire fiyatları ne kadar?

Deniz İstanbul Mercan Konakları daire fiyatları 2017!

İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu sahilinde inşa edilen Deniz İstanbul Mercan Konakları projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. İşte Deniz İstanbul Mercan Konakları daire fiyatları 2017...

Hatay Doğa Parkı'nın temeli atıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, daha yeşil bir Hatay hedefiyle çıktığı Hatay'a hizmet yolunda Doğa Parkı adlı Projesiyle büyük bir çalışmanın altına imza attı.

Karat 34 Doğa Şehircilik-Baş Yapı satışları!

Toplam 470 daire, 151 ticari birimden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'da yer alacak. Karat 34 Doğa Şehircilik-Baş Yapı satışları kapsamında ön talep toplama dönemi başladı.

Karat 34: Doğa Şehircilik-Baş Yapı Projesi!

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Yenibosna projesinin adı Karat 34 olarak belirlendi. Karat 34 Yenibosna projesinin internet sitesinden ön talep toplanıyor. Karat 34 projesinde 470 daire, 151 ticari birim olacak...

Yuvacık Doğa Evleri konumuyla dikkat çekiyor!

Kent Konut tarafından Kocaeli Başiskele ilçesi Yuvacık mevkiinde yapılan Doğa Evleri'nde 102 adet 115 metrekare 3+1 ve 52 adet 78 metrekare 2+1 daire yer alıyor.

Ankara Doğa City satış ofisi!

İnşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan projede daire tipleri 3+1 olarak dizayn edildi. Ankara Doğa City satış ofisi telefon numarası 0212 243 18 00 olarak belirlendi.

Doğa City Ankara satış fiyatları!

Daire alanlarının 134 metrekareden başladığı proje şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Doğa City Ankara satış fiyatları 279 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Doğa City ulaşım!

Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan projede daire tipler 3+1 olarak dizayn edildi. Ankara Doğa City ulaşım bilgisi kapsamında şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Doğa City Natura Gayrimenkul satılık!

Konum bilgisine göre şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunan projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor. Doğa City Natura Gayrimenkul satılık daire tipleri 3+1 olarak dizayn edildi.

Doğa Konakları daire fiyatları Haberi

Doğa Konakları daire fiyatları

Pendik Velibaba’da 2014 yılında yapımına başlanan Doğa Konakları’nda hak sahiplerine tapuları teslim edildi. Önceki firmanın, finansal sorunlardan ötürü tamamlayamadığı Doğa Konakları’nı çok düşük bir kar marjı ile devraldıklarını açıklayan RSM Yapı Genel Müdürü Nurettin Sevencan, %75’i biten projede inşaatı hızlandırdıklarını belirterek, “Daire alanlara tapularını teslim ettik. Doğa Konakları’nda oturumlar Haziran ayında başlayacak” dedi. Sevencan, benzer şekilde Tuzla’daki Maksimum Life projesini de aynı firmadan devraldıklarını, çok yakında açıklayacakları yatırım modeli ile de orta sınıfı, banka kredisine gerek olmadan küçük birikimlerle ev sahibi yapmayı planladıklarını söyledi. 


Aydos Devlet Ormanı ile Pendik Sahili arasında özel bir konumda bulunan ve 3 blokta toplam 114 konutun yer aldığı Doğa Konakları projesi el değiştirdi. Projeyi hayata geçiren firma, yaşadığı ekonomik sıkıntıdan ötürü inşaatı tamamlayamayınca Doğa Konakları’nı...