04 / 05 / 2024

Doğa Okulları kampüsleri

Doğa Okulları kampüsleri

2016 yılı eğitim sektörünün en büyük devralma işleminin yaşandığı Doğa Okulları’nın Genel Müdürlük görevini üstlenen Devrim Karaaslanlı, The İstanbul Peg Luxury Class Hotel’de düzenlenen basın toplantısında kurum ve eğitim sektörü açısından 2016 yılını değerlendirdi.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Doğa Koleji’nde yılan hikayesine dönen ücretler!

129 kampüsün bulunduğu il ve konuma göre yılda yaklaşık 19 bin lira ile 53 bin lira arasında para ödeyen veliler, çocuklarının eğitim hayatından endişe duyuyor… İşte Doğa Koleji’nde yılan hikayesine dönen ücretler...

Doğa Koleji mağdurlarına Fidol Okulları’ndan destek!

Finlandiya ilhamlı eğitim sistemiyle dikkat çeken ve merkezi Koşuyolu’nda bulunan Fidol Okulları, ekonomik sıkıntıya giren ve bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Doğa Koleji mağdurlarına sahip çıktı...

Doğa Koleji satıldı mı?

Doğa Koleji satılmadı. Okullar rezil durumda. Maaşlar ödenmiyor. Öğretmenler de çalışanlar da perişan. Öğrenciler ve velileri şaşkın.

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü olan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz 'da icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.

Doğa Koleji Giresun kampüsü açılıyor!

Doğa Koleji Giresun kampüsü 2019-2020 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye hazırlanıyor. Gelecek eğitim yılında eğitim verecek olan Giresun kampüsünün tanıtımını gerçekleştirdi.

Torbalı Doğa Koleji'nin inşaatı Mayıs'ta tamamlanacak!

Torbalı Doğa Koleji'nin inşaatında sona geliniyor. 11 bin metrekare arazi üzerine kurulan kampüsün inşaatının Mayıs ayında tamamlanacağı açıklandı.

Doğa Koleji, 22 FEN-TEK lisesi açacak!

124 kampüsü olan Doğa Koleji, Fen ve Teknoloji (FEN-TEK) liseleri açmaya hız verecek. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle "Bu yıl 22 FEN-TEK açarak 150 milyon TL'lik yatırım yapacağız" diyor. Üç yılda FEN-TEK sayısı 100'e çıkacak.

Adana Orman Müdürlüğü Kampüsleri 102.9 milyon TL'ye inşa edilecek!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü; Osmaniye İli Merkez İlçesi Raufbey Mahallesi ve  Osmaniye İli Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde kampüs inşaatlarını ihale edecek. Adana Orman Bölge Müdürlüğü Kampüsleri 102.9 milyon TL'ye inşa edilecek.

Doğa Okulları kampüs sayısını 150'ye çıkaracak!

2016 yılı eğitim sektörünün en büyük devralma işleminin yaşandığı Doğa Okulları’nın Genel Müdürlük görevini üstlenen Devrim Karaaslanlı, The İstanbul Peg Luxury Class Hotel’de düzenlenen basın toplantısında kurum ve eğitim sektörü açısından 2016 yılını değerlendirdi.

Fethi Şimşek, Doğa Okulları'nı sattı gayrimenkule girdi!

Kurucusu olduğu Doğa Okulları'ndaki hisselerini geçen ağustos ayında Metal Yapı Konut'un patronu Ömer Saçaklıoğlu'na satan Fethi Şimşek, gayrimenkul sektöründe büyüme kararı aldı.

Doğa Okulları Bolu Kampüsü açıldı!

Doğa Okulları Bolu’da yeni kampüsünün açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Anaokulu’ndan liseye kadar her kademede eğitim verecek olan Doğa Okulları’nın Bolu kampüsü açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de katıldı. Açılışta geniş güvenlik önlemleri alındı.

Doğa Okulları kampüsleri Haberi

Doğa Okulları kampüsleri

Genel Müdür Yardımcıları Ali Rıza Lüle ve Erkut Bozkurt’un da katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada gelecek hedeflerini de açıklayan Devrim Karaaslanlı,  Doğa Okulları’nın 104 kampüste 70 bin öğrenci ile Türkiye’nin en büyük okullar grubu ve marka bilinirliği en yüksek eğitim kurumu olduğunu kaydetti.

Önümüzdeki dönemde temel hedeflerinin eğitimde yüksek standartlarını daha da ileri taşımak olduğunun altını çizen Karaaslanlı, “3 yılda kampüs sayımızı 150’ye çıkaracağız. Minimum 100 bin öğrenci hedefimiz var” dedi.

“Doğa’nın tek bir sahibi var” 

2016 yılının eğitim sektöründe çeşitli yeniliklerin yaşandığı, eğitimde yabancı ortaklı yapının değiştiği bir yıl olduğunu hatırlatan Devrim Karaaslanlı, “Doğa Okulları da böyle bir yapıdaydı.  Eğitimde yabancı sermaye olamamasından dolayı paylarını devrederek sektörden çıktılar. Ağustos  ayından önce  “Doğa’nın  ortağı kim? Doğa kapanacak mı? ‘ gibi söylemler vardı. Artık bu...