01 / 05 / 2024

doğa okullarının yeni sahibi kim

doğa okullarının yeni sahibi kim

Doğa Okullarının yeni sahibi, Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Başkanı Saçaklıoğlu, "5 yıl içinde yapacağımız 500 milyon dolar yatırımla, okul sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İbrahim Can tarafından kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Yuki elektrikli üç tekerlekli TRIA aracın yeni fiyatı açıklandı! İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yuki markasının elektrikli doğa dostu aracı TRIA'nin Ağustos 2022 fiyatları açıklandı. Peki, Yuki Tria fiyatları kaç TL? İşte 16 Ağustos 2022 Yuki Tria özellikleri ve fiyat listesi...

Yuki elektrikli üç tekerlekli TRIA aracın yeni fiyatı belli oldu! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yuki markasının elektrikli doğa dostu aracı TRIA'nin Ağustos 2022 fiyatları belli oldu. Peki, Yuki Tria fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 Yuki Tria özellikleri ve fiyat listesi...

MEB resmen açıkladı! Okullar 5-6 Mayıs’ta tatil mi? Okullar ne zaman açılacak? İşte okulların açılacağı tarih!

Bugünün en çok araştırılan ve merak edilen konuları arasında okulların ne zaman açılacağı yer alıyor. Peki okullar 5-6 Mayıs’ta tatil mi? Okullar ne zaman açılacak? İşte okulların açılacağı tarih...

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

İsrail, Batı Şeria'da 1355 konut için ihale açılacağını açıkladı!

İsrail İskan Bakanı Zeev Elki yaptığı açıklamada, Batı Şeria ile Doğu Kudüs’te toplamda 1355 yeni konutun hayata geçirilmesi amacıyla ihale açılacağını duyurdu.

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Öztoprak tarafından kuruldu.

Okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilecek!

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un imzasına açılan taslak protokol kapsamında, okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilmesi ve işletilebilmesi yer alıyor.

2020'de 80 ülkeden 20 bini aşkın Yahudi İsrail’e taşındı!

2020’de salgına rağmen 80 ülkeden 20 bini aşkın Yahudi İsrail’e taşındı. İsrail yeni gelenlere vatandaşlık verip, Doğu Kudüs ve Batı Şeria’da Filistin topraklarında yapılan evlere yerleştiriyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

doğa okullarının yeni sahibi kim Haberi

doğa okullarının yeni sahibi kim

Doğa Okullarının yeni sahibi, Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Saçaklıoğlu, "5 yıl içinde yapacağımız 500 milyon dolar yatırımla, okul sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedefe, ayrıca kurulacak veya satın alınacak üniversite ile yola daha güçlü devam etmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Saçaklıoğlu yaptığı yazılı açıklamada, öğrenci ve aileleriyle yüz binlerce kişilik dev bir aileyi bünyelerine kattıklarını belirterek, "Türk eğitim camiasının en büyük okullar zinciri olarak görülen Doğa Okulları, vizyonu ile çağa uygun, modern bir eğitim kurumu olarak yoluna devam edecektir. Doğa Okulları, eğitime kazandırdığı özgürlükçü, inovatif, kapsayıcı ve rekabetçi yaklaşımıyla, önemli bir marka olarak görüyoruz." ifadesini kullandı.


Akademik başarının yanı sıra topluma sorumluluk duyan, öz güveni yüksek bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Saçaklıoğlu, "15 Temmuz FETÖ/PDY darbe girişimi, eğitimin bir kez...