15 / 05 / 2024

Doğa Plaza Kıraç telefon

Doğa Plaza Kıraç telefon

Doğa Şehircilik Esenyurt Kıraç bölgesinde Doğa Plaza projesine başlıyor. Ticaret ve ofis alanlarından oluşan Doğa Plaza Kıraç projesinde kat alanları 2 bin 460 metrekareden başlıyor...

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Kıraç'tan imar barışı açıklaması!

"Karavanı sattık ve küçük kulübeyi dizayn ettik, arada orada oturuyoruz" diyen Anadolu rock müziği yorumcusu, besteci ve söz yazarı Kıraç, imar barışıyla ilgili de açıklama yaptı.

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Morkaya tarafından kuruldu.

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç tarafından kuruldu. 

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Torğut tarafından kuruldu.

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mediha Nuray Abacı tarafından kuruldu.

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölükbaşı tarafından kuruldu.

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Kızılırmak Deltası Doğa Okulu açıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK 4004 projeleri kapsamında yürütülen "Kızılırmak Deltası Bilim Işığında Doğa Okulu"nun açılışı yapıldı.

Mustafa Kıraç: Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor!

İnşaat sektöründe sosyal alanlara yönelik talebin arttığını belirten Kıraç İnşaat firma sahibi Mustafa Kıraç, "Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor. Firmamız da talep doğrultusunda site çevrelerine yürüyüş yollarının yanı sıra büyük ve modern oyun parkları gibi sosyal alanlar inşa ediyo

Doğa Plaza Kıraç telefon Haberi

Doğa Plaza Kıraç telefon


Platfrom Merter, Pruva 34, Doğa Panorama gibi projeleri hayata geçiren Doğa Şehircilik, İstanbul Esenyurt Kıraç'ta yeni projeye başladı. Doğa Plaza Kıraç projesi ofis ve ticari birimlerden oluşuyor.



Doğa Plaza Kıraç projesi 5 bin 502 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Toplam inşaat alanı 18 bin 609 metrekare olan Doğa Plaza Kıraç projesinde kat alanları 2 bin 460 metrekare ile 4 bin 32 metrekare arasında değişiyor. 


Doğa Plaza Kıraç projesinde 5 bin 502 kiralanabilir alan bulunuyor. Doğa Plaza Esenyurt Kıraç Akçaburgaz Mahallesi'nde yükseliyor.



Tel: 0212 571 44 00

Web: www.doga.com.tr

Gülcihan...