07 / 05 / 2024

Doğadayız Doğa Sporları Turizm

Doğadayız Doğa Sporları Turizm

Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Emre Çalışır Şube Müdürlüğü'nde 25 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu.

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Doğa Koleji'nin borçlarında son durum ne?

Doğa Koleji'nin borçları için çözüm arama süreci devam ediyor. Peki son durum ne? Borç krizinin çözüme kavuşması için nöbet devri yapılıyor.

Doğa Koleji'nde mutlu son!

Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen İTÜ Rektörü Prof. Dr. Karaca, ‘Yeni başarıların altına imza atacağız. İTÜ’nün desteği öğrencilerin arkasında’ şeklinde konuştu.

Ziya Selçuk'tan Doğa Koleji'ndeki maaş kriziyle ilgili açıklama!

Doğa Koleji'nde öğretmenlere maaş ödenmediği iddiasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Selçuk, "Bunlar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın dışındaki bazı işlemler. Ama biz görevimiz gereği takip ediyoruz. O konuyla ilgili çözüm süreci çok hızlı bir şekilde yürüyor" dedi..

İTÜ Doğa Koleji'ni almaktan vaz mı geçti?

Doğa Koleji'ni satın almak amacıyla kendi bünyesinde üçüncü bir vakıf kuran İTÜ’nün, sorunun çözümü için gerekli olan krediyi yüksek bulması sebebiyle teklifi reddettiği ileri sürüldü…

Doğa Koleji’nde sorulara cevap alınamıyor! 

Öğretmenlerin maaşları ödenmediği için eğitimin durduğu Doğa Koleji’nin İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Vakfı’na devredilmesine rağmen yaşanan sorunlar, çözülmedi...

Doğa Koleji'nde kriz çözülemedi!

Yüzlerce öğretmenin maaşını alamadığı, binlerce öğrencinin eğitim hayatının kesintiye uğradığı Doğa Koleji'nde kriz yine çözülemedi. İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Doğa Koleji'ni satın alabilmek için kendi bünyesinde üçüncü bir vakıf kurduğu öğrenildi... 

Demet Akalın'dan Doğa Koleji açıklaması!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Doğa Koleji'nde okuyan kızı Hira ile alışveriş yaparken görüntülendi. Akalın, ''Doğa Koleji'nde sorun var. Biliyorsunuz, öğretmenlerin paralarını vermiyorlar. Biz de bu gidişle bir iki arkadaşımızla aşağıdaki odayı sınıf yapacağız'' dedi. 

Bakan Ziya Selçuk'tan 'Doğa Koleji' açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji hakkında açıklamalarda bulundu. Selçuk, "Şuanda çok güçlü bir çözüm var. Velilerimiz de kısmen rahatladı. Bu süreç de devam ediyor. Çok kısa bir süre içinde de bunun çözümü ortaya çıkar." dedi.

İTÜ ile Doğa Koleji anlaştı iddiası!

Doğa Koleji'nin satışı ile ilgili olarak İTÜ Vakfı arasında anlaşma sağlandığı öğrenildi. Anlaşmaya ilişkin henüz resmi açıklama gelmedi...

Bakanlık Doğa Koleji hakkında açıklama yapacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji'ndeki kriz hakkında açıklama yaptı. Bakan Selçuk, Doğa Koleji'ndeki son duruma yönelik olarak, "Bugün içinde açıklama yapacağız" dedi...

Doğadayız Doğa Sporları Turizm Haberi

Doğadayız Doğa Sporları Turizm


Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Emre Çalışır Şube Müdürlüğü'nde 25 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;-Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Söğütlüçeşme Caddesi,...