01 / 05 / 2024

doğal taş fuarına katılan türk firmalar

doğal taş fuarına katılan türk firmalar

Türk doğal taş markasını yaratmak isteyen sektör temsilcileri, Amerika’nın en büyük doğal taş fuarı olan Coverings - Showcasing Tile + Stone’da ülkemizi başarıyla temsil etti...

BOTAŞ duyurdu! Doğal gaz fiyatlarına zam geldi mi? 

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada yılbaşından itibaren ocak ayında doğal gaz satış tarifelerine yönelik detaylar ile ilgili bilgi verildi. Buna göre, doğal gazda ocak ayında  geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı olan tarifenin sabit kalacağı açıklandı. İ

Doğal gazda zamsız faturasız dönem! Rakam 13 milyar TL'ye ulaştı

Doğal gaz faturası konusunda önemli bir açıklama geldi. Nisan ayından itibaren 19.8 milyon aboneye doğal gaz faturası gönderilmezken, bu tarihten bu yana 2.7 milyar metreküp doğal gazın bedeli olan 13.4 milyar lira Hazine tarafından ödendi. Ayrıca, Eylül ayında doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağ

Afet planınız hazır mı? Doğal afetlere ne kadar hazırsınız?

Son yıllarda dünya ve ülkemiz genelinde artan doğal afetler, insanların güvenliğini tehdit ediyor. Bu nedenle, doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak hayati önem taşıyor. Afet planı yapmak, halkın bu konuda hazırlıklı olmasına yardımcı olur.

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen doğal gaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına yılbaşı şoku! 2023 yılı elektrik ve doğal gaz fiyatları belli oldu! İşte detaylar!

Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair karar verildi. 2023 yılı elektrik ve doğal gaz fiyatları belli oldu. İşte detaylar!

İstanbullular dikkat! Cep yakan doğal gaz faturalarına vade farksız taksit imkanı…

Havaların soğumasıyla birlikte vatandaşı kara kara düşündüren en kritik kalemlerden biri olan doğal gaz faturası için yeni bir yöntem devreye girdi. İGDAŞ, bankalarla yaptığı anlaşma sonucunda faturaların vade farksız taksitle ödenebileceğini açıkladı. Uygulama, belirtilen tarihlerde geçerli olacak.

Aralık ayında vatandaşlardan doğal gaz faturası tahsil edilmeyecek

Enerji krizi ile karşı karşıya kalan Avrupa'da doğal gaz fiyatına üst sınır getirilmesi konusunda tartışmaları sürerken Almanya konutlara ve KOBİ'lere doğal gaz desteği kapsamında bir dizi öneriyi devreye sokuyor.

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Elektrik ve doğal gaz faturaları zamlanacak mı?

Kış aylarında vatandaşın en çok merak ettiği konu elektrik ve doğal gaz faturalarına zam gelip gelmeyeceği, faturaların ne kadar olacağı. Peki enerji kulislerinde neler konuşuluyor? EPDK ve BOTAŞ ne yapacak?

BOTAŞ’dan flaş açıklama! Doğal gaz iddialarına cevap gecikmedi!

BOTAŞ'tan, bazı basın yayın kuruluşlarında  "Doğal gaz depolarında 600 milyon metreküp eksik var" şeklinde çıkan haberlere ilişkin yazılı açıklama geldi. Yapılan açıklamada, BOTAŞ aleyhine algı oluşturmaya yönelik maksatlı ve gerçek dışı haberler ile kamuoyu gündeminin meşgul edildiği belirtildi.

Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam mı geldi? İşte yeni tarife!

Doğal gaz ve elektrikte yeni tarife açıklandı. Bunun üzerine Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam mı geldi? sorusu sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Çalışana 1000 lira doğal gaz desteği! Meclis’e sunulmasına az kaldı!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yasa teklifi Meclis’e sunulacak… Şirketlerin ve firmaların, çalışanlarına 1000 liraya kadar doğal gaz desteği verilmesi gündemde. İşte detaylar…

Doğal gaz faturasına yüzde 80 destek! 100 liralık faturanın 20 lirasını vatandaş ödeyecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, dar ve orta gelirli ailelerin doğal gaz faturasında yüzde 80’lik bir yardım desteğinin olacağını açıkladı. İşte detaylar…

doğal taş fuarına katılan türk firmalar Haberi

doğal taş fuarına katılan türk firmalar

Dünyanın bir numaralı mermer-traverten ihracatçısı Türkiye, işlenmiş doğal taş ihracatı gerçekleştirdiği ülkeler arasında ilk sırada yer alan ABD’ye çıkartma yaptı… Türk doğal taş markasını yaratmak isteyen sektör temsilcileri, Amerika’nın en büyük doğal taş fuarı olan Coverings - Showcasing Tile + Stone’da ülkemizi başarıyla temsil etti. Türk doğal taşlarının tanıtımı ve ihracat ağının genişlemesi için önemli çalışmalara imza atan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği, fuara 17 firma ile milli katılım organizasyonu gerçekleştirdi. Fuarda ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Türk doğal taşlarının tanıtımını, bireysel katılımlarla birlikte toplam 33 Türk firması yaptı.   

Türkiye, sahip olduğu 80’in üzerinde değişik tür ve 400’ün üzerinde renk ve desen çeşitliliği ile dünya doğal taş ihracatında Çin ve İtalya’nın ardından üçüncü sırada yer alıyor. Dünyanın en çok mermer –...