04 / 05 / 2024

doğal tasarımlı karolar

doğal tasarımlı karolar

Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği’nden (SERKAP) gelen açıklamaya göre, porselen karoların doğal görünümlü modelleri kusursuz çizgileri ve renkleriyle mekan tasarımlarında ilk tercih olmaya devam ediyor…

Doğal gaz faturası yüksek gelenler dikkat! Hemen buraya bakın!

Önemli bir bildiri doğal gaz kullanıcılarına iletilmiştir: Artık doğalgaz faturası ödemekle yükümlü olmayacaksınız! İşte ayrıntılar...

IMF'ten Avrupa'ya doğal gaz kesintisi uyarısı: Ciddi sonuçları olur

Rusya ve Ukrayna savaşı yüzünden enerjide bağımlı olduğu Rusya'ya karşı ipleri atıp rotayı Azerbaycan'a çeviren Avrupa ekonomisi doğal gaz sorununu nasıl aşacak? Fatura beklenenden büyük mü çıkacak? IMF, söz konusu tehlike için Avrupa'yı uyardı.

Doğal gaz fiyatları Avrupa'da yeniden zirve yaptı! Almanya 'siyasi güdümlü' çıkışı yaptı

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrası AB'nin ülkeye yaptırım kararı alması sonrası yaşanan gelişmeler Avrupa'da enerji fiyatlarının artmasına neden oldu. Rusya, doğal gaz ödemelerini rubleyle alacağını açıklamış ancak AB ülkeleri buna yanaşmamıştı.

Doğal gazın alternatifi: Isı pompaları

Rusya ve Ukrayna arasında 24 Şubat 2022 Perşembe günü patlak veren savaş Avrupa Birliği ülkelerini Rusya'nın doğal gazına bağımlılıktan kurtulmaya yönelik adımlar atmaya sevk etti.

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın başvurusu uzatıldı!

İMİB'in geleneksel hale getirdiği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’na gelen yoğun talep sonrasında başvuru süresi uzatıldı. 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın yeni başvuru tarihi 24 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması için son başvuru tarihi 13 Temmuz!

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması’nın başvuruları 13 Temmuz 2020'ye kadar devam edecek. 

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

8'nci Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 29 Ekim'de!

Doğal Taş Tasarım Yarışması Michelangelo’dan ilham aldı, “Fazlalıklardan Kutrul” sloganıyla başlayan 8. Doğal Taş Tasarım Yarışması için son başvuru tarihi 29 Ekim olarak açıklandı.

Doğal bir alternatif biyofilik tasarım!

Doç. Dr Semra Arslan Selçuk, insanın doğal olana özlem duymasının kaçınılmaz olduğunu gösteren araştırmalardan hareketle mimarlık alanında biyofilik tasarım yaklaşımının geliştiğini belirtiyor...

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

doğal tasarımlı karolar Haberi

doğal tasarımlı karolar

Kamusal alanlardan konut iç mekanlarına kadar çok farklı ölçeklerdeki mimari ve iç mimari projelere sınırsız tasarım özgürlüğü getiren porselen karolar, doğal taş, beton, ahşap ve mermer görünümleriyle zemin ve duvar kaplama sektörünün yükselen trendi oluyor. Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP), porselen karoların doğal görünümleriyle ıslak zeminlerin dışına çıkarak iç ve dış mekan tasarımlarında oldukça tercih edildiğini belirtti. Dayanıklılık ve ekonomik olma özelliklerinin yanı sıra uzun ömürlü kullanım sağlayan porselen karolar, zengin renk, desen ve doku seçenekleri sunuyor.

Ahşabın doğallığının seramiğe nakış gibi işlendiği porselen karolar, sıcaklık veren pastel renkleriyle ön plana çıkıyor. Göz alıcı tasarımlarıyla mekanlara ruh katan modeller, doğal ve yalın görüntüleriyle evlerinde ahşap dekorasyon tercih edenlerin vazgeçilmezi olmaya aday…

Sofistike mekan tasarımlarında doğanın gerçek bir yansıması olarak tercih...