02 / 05 / 2024

doğalgaz aboneliğinin taşınması

doğalgaz aboneliğinin taşınması

Taşınırken evdeki abonelikleri iptal ederek, yeni evinizde ise yeni elektrik, su ve doğalgaz için abonelikler almanız gerekiyor. Peki abonelik taşıması yapılabilir mi? Doğalgaz aboneliği taşınabilir mi?

BOTAŞ Temmuz doğalgaz tarifesini resmen açıkladı! Doğalgaza zam mı geliyor? 

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) temmuz ayı itibariyle geçerli olacak yeni tarifeyi açıkladı. Peki temmuzda doğalgaza zam mı geliyor? Doğalgaza zam gelecek mi? İşte 2023 Temmuz doğalgaz tarifesi.

Doğal gaz haziran ayında ücretsiz olacak mı? Ücretsiz doğalgaz kampanyası ne zaman bitecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos'ta bulunan Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Doğalgazı'nın Devreye Alma Töreni'nde  1 ay boyunca konutlardaki doğalgazın ücretsiz olacağını duyurmuştu.

BOTAŞ tarife tablosunu yayımladı! Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), internet sitesinde mayıs ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Peki Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

ING doğalgaz faturalarına da el attı! ING ve İGDAŞ el ele…

ING bank müşterilerine özel kampanyalarına devam ediyor. İGDAŞ'ta doğalgaz faturalarına 3 taksit imkanı. Hemen başvurun! İşte detaylar!

Doğalgaz tüketim desteği yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz desteği kaç ay sürecek?

Doğalgaz desteği gündemde yer alan konuların başında geliyor. Bu destekten yararlanmak isteyen vatandaşlar, doğalgaz desteğinin ne zaman yatırılacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz tüketim desteğinin kimlere verildiği yani “Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? Kimler doğalgaz desteği alacak?

Doğalgaz desteğinin ne zaman verileceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Yardımdan yararlanmak isteyenler de doğalgaz desteğinin şartlarını araştırıyor. İşte detaylar!

Kuzey Akım'da gizemli doğalgaz kaçağı! Sabotaj mı var?

Rusya'nın Almanya'ya doğalgaz taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattında İsveç ve Danimarka kara sularındaki iki noktada sızıntı tespit edildiği açıklandı. Henüz nedeni belli olmayan sızıntılar için sabotaj ihtimali tartışılmaya başlandı.

Doğalgaz desteği başvuruları başladı! Başvuran PTT'den 450-1150 TL desteğini kapıyor! İşte başvuru ekranı

Kış mevsimin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar doğalgaz desteğinin detaylarını araştırmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın doğalgaz devlet desteğine ilişkin açıklamasının ardından konu tekrardan gündeme geldi. Peki doğalgaz desteğinden kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Doğalgaz desteğinin ayrıntıları ortaya çıktı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Doğalgaz Tüketim desteğinde kış dönemine ilişkin başvuruların başladığını açıkladı.

Doğalgaz fiyatları yeni aya zamlı girdi! İşte detaylar!

Doğalgaz fiyatına yeni zam yapıldı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), eylül ayı tarifesini açıkladı. İşte detaylar!

Putin doğalgaz planını duyurdu: Doğalgaz fiyatları uçtu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri ve AB'ye gerçekleştirilen mal tedariğinde ödemenin dolar ya da Euro üzerinden almanın anlam taşımadığına vurgu yaptı ve “Dost olmayan ülkelere doğalgaz satışının ödemelerinde Rus rublesine geçmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

doğalgaz aboneliğinin taşınması Haberi

doğalgaz aboneliğinin taşınması

Doğalgaz aboneliği taşınabilir mi?

İçinde yaşadığınız meskenden taşınacağınızı farz edelim. Bu durumda, evdeki abonelikleri iptal ederek, yeni evinizde ise yeni abonelikler almanız gerekiyor. Peki abonelik taşıması yapılabilir mi? Doğalgaz aboneliği taşınabilir mi?


Taşınırken doğalgaz aboneliği de yeni geçilen eve taşınabiliyor. Doğalgaz aboneliği taşıma için gerekli olan belgeler işlemler şu şekilde sıralanıyor:


Doğalgaza müracaat eden kişi ev sahibi ise tapu fotokopisi, kiracı ise noter tasdikli muvafakat dilekçesi Nüfus cüzdanı beyanı (T.C. kimlik numaralı)


Elektrik veya su hizmetlerinden yararlandığınızı gösterir belge veya belgelerden birisinin fotokopisi 

Binanızda doğalgaz abonesi varsa; 1. Nüfus cüzdanı beyanı (T.C. kimlik numaralı) 2. Binanıza ait tesisat numarası 

Ticari aboneliklerde yukarıda yer alan evraklara ilave olarak; Vergi levhası, ticari sicil no 


Ticari müşterinin şirket olması halinde ; Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi’nin ilgili nüshası, yetki belgesi,...