20 / 05 / 2024

doğalgaz dağıtım töreni kızılcahamam

doğalgaz dağıtım töreni kızılcahamam

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "Şehitler Ağacı'na artık yeni bir künye takılmasına mani olan barış ve kardeşlik süreci, inşallah bundan sonra kalıcı olarak devam etsin istiyoruz" dedi...

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Türkiye'de doğalgaz ithalatı geçen kasım ayında yüzde oranında 7,5 yükseldi...

Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, geçen sene kasım ayında bir önceki senenin aynı ayına oranla yüzde 7,5 yükselerek 4 milyar 433 milyon 830 bin metreküp olduğu açıklandı.

TÜFE enflasyon verisine gaz etkisi!

Mayıs ayı enflasyondaki düşüşte, hükümetin ücretsiz doğalgaz dağıtımının etkisi dikkat çekti. İşte detaylar...

Enflasyon hesaplamasında doğalgaz için

TÜİK, doğalgazın tüketiminin bir ay bedava verilmesinden dolayı mayıs ayında TÜFE için "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacak.

Doğalgaz indirimini bekleyenler müjde! Yüzde 90 indirim bu ay uygulanacak

Siyasi partilerin seçim vaatleri içinde enerji ücretleri de yer alıyor. Bu bağlamda, Türkiye'de doğalgaz ücretlerine seçim öncesi yüzde 90 seviyesinde bir indirim yapıldı. Fakat henüz bu indirim faturalara yansımadı.

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

İş Bankası’ndan görülmemiş kampanya! 10 bin TL kredi çekene doğalgaz desteği ve Blu TV üyeliği hediye!

İş Bankası’nın başlattığı “Müşteri olmak istiyorum” kampanyasında 10 bin TL taksitli avans çekenlere hem doğalgaz faturası yardımı  yapıyor hem de Blu TV üyeliği hediye ediyor.

1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Milyonlarca çalışan doğal gaz ve ısınma (kömür, odun) yardımının ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz tüketim desteğinin kimlere verildiği yani “Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Türkiye'de bir gaz merkezi oluşturulacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'de doğalgaz dağıtım merkezi kurulması için adımlar atıldığını ve yol haritasının yıl sonuna kadar netleşeceğini söyledi.

doğalgaz dağıtım töreni kızılcahamam Haberi

doğalgaz dağıtım töreni kızılcahamam

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'daki Şehitler Ağacı'na artık yeni şehit künyesi takılmadığını belirterek, "Künye takılmasına mani olan barış ve kardeşlik süreci, inşallah bundan sonra kalıcı olarak devam etsin istiyoruz. Birileri var ki hem içeride hem dışarıda hala oraya künyelerin takılmasını istiyor. Onların kimler olduğunu biliyorsunuz, içeride de dışarıda da maalesef. Ama inşallah buna fırsat vermeyeceğiz" dedi.


Başbakan Erdoğan, Kızılcahamam Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen doğalgaz dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız başta olmak üzere ilçeye doğalgaz gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 


AK Parti'nin iktidara geldiği 2002'de sadece 9 şehirde doğalgaz olduğunu, kendilerinin 11 yılda bu sayıyı 72 şehre çıkardıklarını, 11 yıl önce 4 bin 510 kilometre olan doğalgaz hattının 82 bin 500 kilometreye ulaştığını anlatan Erdoğan, 2015...