02 / 05 / 2024

doğalgaz fiyatlarına zam mı gelecek

doğalgaz fiyatlarına zam mı gelecek

Maliye Bakanı Şimşek, Twitter hesabından "Bugünkü fiyat artışlarına rağmen Eurostat verilerine göre AB ülkeleri arasında konut ve sanayi doğalgaz fiyatında en ucuz ülkeyiz" açıklamasını yaptı

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına rekor zam geldi. Gelen zamların etkisi ile 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Ortadoğu'da İsrail-Filistin arasında yaşanan savaş pek çok emtianın fiyatının artmasına neden oldu. Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

2024 Pasaport harcı zammı ne kadar? Pasaport fiyatlarına zam gelecek mi?  

Pasaport fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği gündemde konuşulmaya devam ediyor. Peki, 2024 Pasaport harcı zammı ne kadar? Pasaport fiyatlarına zam gelecek mi? İşte detaylar...

Akaryakıtta yeni ay depremi! 1 Ekim 2023 benzin, motorin, LPG fiyatlarına zam geldi mi? Son dakika! 

Petrol fiyatlarında yaşanan artışın ardından sürücüler, "Akaryakıt fiyatlarına zam, indirim var mı?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki benzin, motorin, LPG fiyatlarına zam geldi mi? İşte 1 Ekim 2023 akaryakıt fiyat listesi...

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatları, özellikle kış döneminde daha çok gündemde yer alacak. Elektrik, doğalgaz fiyatlarına yüzde 20-30 arası iddiası gündeme bomba gibi düştü. Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyat listesi

Hurda alımı fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Son zamanlarda zam gelen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 5 Eylül 2023 hurda fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinin başında gelen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatlarına geçtiğimiz günlerde indirim gelirken bugün Payas ve Karabük demir fiyatlarına zam geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

doğalgaz fiyatlarına zam mı gelecek Haberi

doğalgaz fiyatlarına zam mı gelecek



Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına gelen yüzde 9'luk artışa rağmen, Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) verilerine göre Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında konut ve sanayide en ucuz doğalgazın Türkiye'de olduğunu bildirdi.  


Bakan Şimşek, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.  


Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında son artışın 2012 yılının Ekim ayında yapıldığını anımsatan Şimşek, bugün açıklanan yüzde 9'luk artışa rağmen Eurostat'a göre  Türkiye'deki fiyatların AB ülkeleri arasında konut elektriğinde en düşük dördüncü, sanayide ise en düşük olduğunu ifade etti.  


Eurostat verilerine göre AB ülkeleri arasında konut ve sanayide doğalgazın en ucuz Türkiye'de kullanıldığını bildiren Şimşek, açıklanan yüzde 9'luk artışa rağmen doğalgaz satış fiyatının konutta metreküp başına Kasım 2008'de 54 cent, bugün ise 38 cent...