04 / 05 / 2024

Doğalgaz sayacı kırılırsa ne olur

Doğalgaz sayacı kırılırsa ne olur

Yozgat’ta Asım Çelikel isimli vatandaş, 9 gün önce doğalgaz sayacının camının kırıldığını fark ederek, doğalgaz dağıtım şirketine sayacın değiştirilmesi için müracaat ettiğini söyledi. Vatandaşa 1200 lira ceza kesildi...

7.4 büyüklüğünde deprem! Bu fay hattı kırılırsa 9 il yerle bir olacak! 

İnönü Üniversitesi İnşaat Teknolojileri Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlisi Vehbi Aluçlu 7.4 büyüklüğünde deprem için sinyal verdi ve etkilenecek 9 ili açıkladı.

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Adalar ve Kumburgaz fayı aynı anda kırılırsa, İstanbul depremi 7.5 olur!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Görür, 2 fay hattına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İnşaat demiri neden kırılır?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demiri hem fiyatları hem de yapısal özelliğiyle çok konuşuluyor. Demir ile ilgili herkesin merak ettiği sorulardan biri de ''neden kırıldığı.'' Peki inşaat demiri neden kırılır? İşte cevabı...

Prof. Dr. Naci Görür: Marmara depreminde fay eğer peş peşe kırılırsa 7.5'e kadar çıkar...

Deprem uzmanı ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara bölgesinde beklenen depremin, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremleri gibi fayın diğer kollarının kırılmasını tetikleyebileceğini kaydederek, "Bu da peş peşe kırılabilir. O zaman depremin büyüklüğü 7,5'e kadar çıkabileceğini düşünü

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Şener Üşümezsoy'dan korkutan deprem analizi! İki fay birden kırılırsa İstanbul'da 7 büyüklüğünde deprem olabilir!

Deprem bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, İstanbul'da beklenen depreme ilişkin dikkat çeken tahminde bulundu. Üşümezsoy, iki fay birden kırılırsa 7 şiddetinde deprem olacak.

Bedava doğalgaz hangi ayda başlıyor? Bedava doğalgaz ne zaman başlıyor?

Doğalgaz faturalarının ne zaman bedava olacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Doğalgaz ne zaman bedava 2023? İşte detaylar!

'İstanbul'da kum denizdendi, demirleri düzeltirken bile kırılırdı'

Ali Ağaoğlu, İstanbul'daki yapı malzemeleriyle ilgili, "Kum denizden geliyordu, yarısı midye kabuğu, yarısı balçık. Demirler en kalın 12'lik kangal, düzeltirken bile kırılırdı" dedi.

  Hak sahiplerine paraları yatmaya başladı… 2.500 TL’ye varan doğalgaz desteği nasıl alınır?

Devletin maddi güçlük yaşayan vatandaşlara sağladığı destek ödemelerinden doğalgaz desteği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kanalıyla yapılıyor. Her başvuru titizlikle değerlendiriliyor ve 2.500 TL’ye kadar para ödeniyor.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Doğalgaz yardımı nereye yatacak? E-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı havaların soğumasıyla sık araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki e-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Doğalgaz sayacı kırılırsa ne olur Haberi

Doğalgaz sayacı kırılırsa ne olur


Yozgat’ta doğalgaz sayacının camı kırılan vatandaşa dağıtım şirketi tarafından bin 200 lira ceza kesildi.

Yozgat’ta Asım Çelikel isimli vatandaş, 9 gün önce doğalgaz sayacının camının kırıldığını fark ederek, doğalgaz dağıtım şirketine sayacın değiştirilmesi için müracaat ettiğini söyledi. Ancak dağıtım şirketinin kendisine kaçak kullanım işlemleri yaptığını belirten Çelikel, “O günü apartmanda bir ev taşınması gerçekleşmişti, muhtemelen o günü taşınan malzemenin çapması sonucu doğalgaz sayacının camı çalışmış. Bende dağıtım şirketine müracaat ederek sayacın değiştirilmesini istedim. Ancak dağıtım şirketi yetkilileri bunu kaçak kullanım olarak değerlendiriyor ve bana bin 200 lira ceza kesiyor. Ben doğalgaz faturalarını düzenli bir şekilde ödüyorum ve en son faturamı da olaydan bir hafta önce ödedim” dedi.


9 Gündür doğal gazının olmadığını ve soğukta kaldıklarını ifade eden Çelikel,“İki çocuğum var ve...