07 / 05 / 2024

doğalgaz zammı Haziran 2022

doğalgaz zammı Haziran 2022

Doğalgaza zam geldi. Konut ve sanayi aboneleri için Haziran'da uygulanacak satış fiyatları belli oldu. İşte yeni gelen zam oranı...

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Ücretsiz doğalgaz ödemelerinde flaş gelişme! Fazla ödemeler zammıyla geri alınacak!

Bakanlık tarafından ücretsiz doğalgaz uygulaması kapsamında doğalgaz şirketlerine yapacağı ödemelerdeki süre 5 günden 10 güne uzatılırken dağıtım şirketine yapılan fazla ödemeler gecikme zammıyla birlikte geri alınacak.

Doğal gaz haziran ayında ücretsiz olacak mı? Ücretsiz doğalgaz kampanyası ne zaman bitecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos'ta bulunan Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Doğalgazı'nın Devreye Alma Töreni'nde  1 ay boyunca konutlardaki doğalgazın ücretsiz olacağını duyurmuştu.

Doğalgaz faturanız el yakmasın

Doğalgaz zammından sonra kışın herkes bu yöntemleri uygulayacak…. Kışın evinizin ısısını koruyup sıcak tutmanın en etkili yolarını sizler için araştırdık ve bulduk..

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan ilk yarıda 2.8 milyar TL'lik net satış!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO tarafından yayınlanan Geçici Vergi Beyannamesi'ndeki bilgilere göre; şirketin Haziran 2021 döneminde brüt satış rakamı 2 milyar 864 milyon 218 bin 831,33 TL oldu. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan 2021'in ilk yarısında 3.3 milyar TL'lik hasılat!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO, 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 döneminde 3 milyar 268 milyon 373 bin 328 TL'lik hasılat elde etti. 

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri hizmet binası inşaatı ihalesi 30 Haziran'da!

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 30 Haziran 2015 tarihinde saat 14.00 'de yapılacak.

Bendevi Palandöken: Doğalgaz ve elektrik zammı geri alınmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 1 Ekim'den itibaren geçerli olan yüzde 9'luk doğalgaz ve elektrik zammının geri alınması gerektiğini belirtti.

Efe Biresselioğlu: Doğalgaz zammı enerjiyi de vurur!

TÜİK tarafından açıklanan yılın ilk yarısına ilişkin elektrik ve doğalgaz fiyatları istatistiklerini değerlendiren İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürdürülebilir Enerji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Efe Biresselioğlu, artış beklendiğini söyledi.

Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri 2014!

Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri Ocak- Haziran 2014 verileri, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 22 Ekim 2014 tarihinde açıklandı. Verilere göre, konutlarda 1 kWh elektrik için ilk altı ayda ortalama 35,4 kuruş ödendi..

Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri yayınlandı!

Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri yayınlandı. Bu yılın ocak-haziran döneminde konutlarda 1 kWh elektrik için ortalama 35,4 kuruş, 1 metreküp doğalgaz için ortalama 104,2 kuruş ödendi.

Emre Kızılgüneşler: Elektrik ve doğalgaz zammı sanayiye darbe vurdu!

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, elektrik ve doğalgaza zammının sanayiye büyük bir darbe vurduğunu belirterek "Bu şartlarda dünyayla rekabet etmemiz çok" diye konuştu

Doğalgaz ve elektrikte tasarruf etmenin yolları!

Tüketicilerin, yüzde 9 oranındaki elektrik ve de doğal gaz zammından, evlerinde uygulayabilecekleri bir kaç tasarruf yöntemiyle etkilenmemeleri mümkün. İşte Doğalgaz ve elektrikte tasarruf etmenin yolları...

doğalgaz zammı Haziran 2022 Haberi

doğalgaz zammı Haziran 2022

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ’nin (BOTAŞ) internet sitesinde, Haziran 2022'ye ilişkin tarife tablosu açıklandı. Konut ve sanayi aboneleri için Haziran'da uygulanacak satış fiyatları belli oldu. 

Son olarak geçen Nisan'da lektrik üretimi için kullanılan doğalgazın satış fiyatına yüzde 44,30, elektrik üretimi haricinde kullanılan doğalgazın satış fiyatına yüzde 50 ve konutlarda kullanılan doğalgazın satış fiyatına yüzde 35 zam yapılmıştı. 

Peki doğalgaza ne kadar zam geldi? İşte ayrıntılar...

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ’nin (BOTAŞ) internet sitesinde, Haziran 2022'ye ilişkin tarife tablosu açıklandı.

Konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine Haziran'da uygulanacak uygulanacak satış fiyatı, bin metreküp doğalgaz için 3 bin 264 TL'ye, anayi abonelerinin tarifesi de 10 bin 416 TL'ye çıkarıldı. Elektrik üretim amaçlı tarifede bin metreküp doğalgazın fiyatı ise 12 bin 500 Türk...