21 / 07 / 2024

Doğaltaş Pazarlama Takımı

Doğaltaş Pazarlama Takımı

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği, Ekonomi Bakanlığı’ nın “ 2010/8 Sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesine İlişkin Tebliğ ” i kapsamında Doğal Taş Pazarlama Takımını hayata geçiriyor.

A101'de çaydanlık takımı 399 TL’ye, Domestos ultra çamaşır suyu 119 TL’ye, katı meyve sıkacağı 899 TL’ye düştü!

A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu yayımlandı. Bu doğrultuda, çaydanlık takımı 399 TL’ye, Domestos ultra çamaşır suyu 119 TL’ye, katı meyve sıkacağı 899 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 30 Kasım 2023...

Migros'tan evleneceklere müjde! 16 parça yemek takımı 999,95 TL’ye, çaydanlık takımı 369 TL’ye düştü!

Migros’ta hafta sonu indirimleri devam ediyor. Bu doğrultuda, 16 parça yemek takımı 999,95 TL’ye, çaydanlık takımı 369 TL’ye düştü. İşte 19 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

ŞOK’ta Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü!

ŞOK’a yeni haftaya özel büyük indirimler tüm ŞOK marketlerde başlıyor. Bu doğrultuda, tak- Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü. İşte 7 Ağustos Pazartesi Pazar ŞOK fiyat listesi...

A101’de filtre kahve makinesi 999 TL’ye, masa takımı 2.390 TL’ye, çift kişilik pike takımı 359 TL’ye düştü!

A101, yine pek çok üründe sürpriz bir şekilde indirim yaptığını duyurdu. Buna doğrultuda, filtre kahve makinesi 999 TL’ye, masa takımı 2.390 TL’ye, çift kişilik pike takımı 359 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 20 Temmuz 2023...

ŞOK’ta Cif banyo ve mutfak spreyi 29,50 TL’ye, çift kişilik pike 169 TL’ye, çaydanlık takımı 399 TL’ye düştü!

ŞOK Market, hafta sonuna özel pek çok üründe indirime gitti. Bu doğrultuda, Cif banyo ve mutfak spreyi 29,50 TL’ye, çift kişilik pike 169 TL’ye, çaydanlık takımı 399 TL’ye düştü. İşte 2 Temmuz Pazar ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta Cif tüm yüzeyler 29,50 TL’ye, fırın ve ocak temizleyici 19 TL’ye, takım çantası 100 TL’ye düştü!

ŞOK Market, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonunda da birçok üründe indirim yaptı. Bu doğrultuda, 4 Haziran Pazar gününe özel, ŞOK'ta Cif tüm yüzeyler 29,50 TL’ye, fırın ve ocak temizleyici 19 TL’ye, takım çantası 100 TL’ye düştü. İşte 4 Haziran Pazar ŞOK fiyat listesi...

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

İder Mobilya Petra Koltuk Takımı ile evlerde sonbahar rüzgarı estiriyor!

Doğanın renklerinden ilham alan tasarımlarıyla natürelliği evlere taşıyan İder Mobilya, Petra Koltuk Takımı ile evlerde sonbahar rüzgârı estiriyor.

Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu. Spora ve sporcuya verdiği desteği A Milli Futbol Takımı ile taçlandıran Daikin, dünyada ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasına girdi.

DYO, Milli Takım'a destek oluyor!

Kalbi kırmızı beyaz renkler için çarpan milyonlar, Euro 2016 için nefeslerini şimdiden tuttu. Milli takımın en renkli destekçisi DYO, futbol aşkının, tutkusunun ve heyecanının her sahnesinde hissedildiği reklam filmini yayınladı.

İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor!

Modern ve yenilikçi çizgileriyle yaşam alanlarına hareket katan İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor. Sidyma koltuk takımı İder mağazalarında kullanıcılarını bekliyor.

Bernardo, Butterfly Günlük Yemek Takımı ile sofraları süslüyor!

Sofra tasarım uzmanı Bernardo Butterfly Serisi ile sofralarınıza bahar havası, evinize mutluluk getirecek. İç açıcı sofra sunumları yapmak isteyenlere, baharın tazeleyen motiflerini sunan Bernardo, Butterfly Günlük Yemek Takımı ile sofraları süslüyor.

Kaçak yapılara doğalgaz bağlanacak mı 2016?

Torba Yasa kapsamında kaçak yapıların elektrik, su ve doğalgaz abonelikleri ile ilgili bazı düzenlemeler yer alıyor. Bu düzenlemeye göre, "Kaçak yapılara doğalgaz bağlanacak mı 2016?" diye soruyorsanız işte yanıtı..

Doğaltaş Pazarlama Takımı Haberi

Doğaltaş Pazarlama Takımı

Türk doğal taş sektörünün küresel pazarda rekabet gücünü arttırmayı ve firma sahiplerinin ürün ve hizmet kalitelerini geliştirmeyi amaçlayan İMİB, 16-22 Şubat 2014 tarihinde URGE Projesi kapsamında ilk yurtdışı faaliyetini gerçekleştirmek üzere 10 firma ile Brezilya’ya gidiyor. 


Türk doğal taşı markasını yaratmak ve bu marka ile tüm dünyaya ihracat yapabilmek için pek çok projeye imza atan İMİB, Ekonomi Bakanlığı’nın Sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (URGE) desteği kapsamında “Doğal Taş Pazarlama Takımı”nı da hayata geçiriyor. Doğal taş sektöründe faaliyet gösteren firmaların ihracat kapasitelerini geliştirmek, yeni pazarlara açılımlarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında ilk yurt dışı organizasyonu 10 doğal taş firmasının katılımıyla Brezilya’da gerçekleşecek. 


Doğal Taş Pazarlama Takımı, ilk olarak 17 Şubat 2014 tarihinde Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde alıcı firmalarla bir araya gelerek ikili...