21 / 07 / 2024

Doğaltaş Pazarlama

Doğaltaş Pazarlama

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği, Ekonomi Bakanlığı’ nın “ 2010/8 Sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesine İlişkin Tebliğ ” i kapsamında Doğal Taş Pazarlama Takımını hayata geçiriyor.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

N1 Gayrimenkul Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

N1 Gayrimenkul Proje Pazarlama Limited Şirketi Beyoğlu'nda Doğu Koray Dillioğlu tarafından kuruldu.

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Doğan tarafından kuruldu.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Leseces Pazarlama Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leseces Pazarlama Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Uğurhan Doğan tarafından kuruldu.

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Allahverdi tarafından kuruldu.

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Destereci tarafından kuruldu.

İsyus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

İsyus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ödoğan ve Hadı Bahramı ortaklığında kuruldu.

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Doğan İnşaat Gıda Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Doğan tarafından kuruldu.

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Furkan Doğanay tarafından kuruldu.

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

Doğaltaş Pazarlama Haberi

Doğaltaş Pazarlama

Türk doğal taş sektörünün küresel pazarda rekabet gücünü arttırmayı ve firma sahiplerinin ürün ve hizmet kalitelerini geliştirmeyi amaçlayan İMİB, 16-22 Şubat 2014 tarihinde URGE Projesi kapsamında ilk yurtdışı faaliyetini gerçekleştirmek üzere 10 firma ile Brezilya’ya gidiyor. 


Türk doğal taşı markasını yaratmak ve bu marka ile tüm dünyaya ihracat yapabilmek için pek çok projeye imza atan İMİB, Ekonomi Bakanlığı’nın Sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (URGE) desteği kapsamında “Doğal Taş Pazarlama Takımı”nı da hayata geçiriyor. Doğal taş sektöründe faaliyet gösteren firmaların ihracat kapasitelerini geliştirmek, yeni pazarlara açılımlarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında ilk yurt dışı organizasyonu 10 doğal taş firmasının katılımıyla Brezilya’da gerçekleşecek. 


Doğal Taş Pazarlama Takımı, ilk olarak 17 Şubat 2014 tarihinde Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde alıcı firmalarla bir araya gelerek ikili...