07 / 05 / 2024

Doğan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Doğan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Doğan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Aziz Doğan imzasıyla kuruldu.

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Menteşe tarafından kuruldu.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güney ve Doğa Aydın ortaklığında kuruldu.

Bayburtlu Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Güllü Doğan tarafından kuruldu.

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8554 ada 6 parselde yer alan arsadaki Doğan Koç İnşaat ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yapılacak proje ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Emra Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Emra Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de Ahmet Kağan Yıldırım  tarafından  kuruldu.

Emra Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emra Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de Ahmet Kağan Yıldırım tarafından kuruldu.

Doğan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Doğan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Doğan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Aziz Doğan imzasıyla kuruldu. 


Doğan Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, kentsel dönüşüm projelerinde bulunmak . Gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak...