21 / 05 / 2024

Doğanbey Katlı Otoparkı

Doğanbey Katlı Otoparkı

Büyükşehir Belediyesi tarafından başta Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi olmak üzere kent merkezindeki trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak için projelendirilen 800 araçlık dev otopark, düzenlenen törenle hizmete alındı.

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arasa Çok Katlı Otopark projesinin inşaatında sona gelindi.

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

Söke'deki Rum Köyü Doğanbey için yıkım kararı!

SİT alanıyken 2015’te imara açılan Aydın Söke’deki Rum Köyü Doğanbey’de, “Trene benziyor” diye yeni yapılan bir evi şikâyet eden köylüler kendi evlerinin imara aykırı olduklarını öğrendiler. 

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otoparkı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşası için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı.

Kahramanmaraş Arasa Katlı Otopark'ta sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arasa Katlı Otopark projesinde sona gelindi.

İlber Ortaylı: Doğanbey’deki binaları törenle yıkın!

Bursa’nın eski mimarisinin korunmasını isteyen Prof.Dr. Ortaylı, son günlerde yeniden kamuoyuna gelen Doğanbey konutlarını rezalet olarak tanımladı. İlber Ortaylı, “Başkanım bu binaları yıkın. Hem de yıkarken bir de tören yapın." dedi.

Alaybey Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Alaybey’de inşaatı tamamlanan 7 katlı otoparkı inceledi. 635 kapasiteli otopark, çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine açılacak.  

Ana caddelerde en az bir katlı otopark olmalı!

TESK Genel Başkanı Palandöken: "İş yerlerinin yoğun olduğu her ana caddede en az bir katlı otoparkın bulunması zorunlu olmalı" dedi. 

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesinde sona gelindi!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi son sürat devam ediyor. Yerin altında 600 araçlık 4 katlı otoparkın yer aldığı proje 2018 yılında tamamlanacak.

Manisa Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz süreci açık!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında Ulupark Katlı Otopark projesi masaya yatırıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz sürecinin açık olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş Arasa Katlı Otopark'ta son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Arasa Katlı Otopark'ın inşaatına tam gaz devam ediyor.

Konya Beyşehir'e katlı otopark yapılacak!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin 2018 yılında katlı otopark ve kapalı pazar yerine kavuşacağını söyledi.

Doğanbey Katlı Otoparkı Haberi

Doğanbey Katlı Otoparkı

Büyükşehir Belediyesi tarafından başta Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi olmak üzere kent merkezindeki trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak için projelendirilen 800 araçlık dev otopark, düzenlenen törenle hizmete alındı. 


Doğanbey Katlı Otoparkı'nın hizmete girmesiyle şehir merkezindeki araç trafiği ciddi oranda azalacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, toplam 25 milyon TL'ye mal olan katlı otoparkın Bursa'ya nefes aldıracağını söyledi. Başta Haşim İşcan Caddesi ve Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi olmak üzere şehrin merkezine hizmet verecek tesiste aynı anda 800 araç ile 70 otobüsün park edebileceğini vurgulayan Başkan Altepe, "Uzun yıllar konuşuluyordu ama şimdi yapıldı. 


Çarşıya çıkan vatandaş aracım artık buraya park edecek. Ulucami'nin önünde yolcusunu indiren otobüs de buraya gelecek. Yolcusunu yine buradan alıp çıkış yapacak. Bizden istenen 15-20 otobüslük otoparktı, 70 araçlık yaptık....