05 / 05 / 2024

Doğankent Belediyesi

Doğankent Belediyesi

Proje kapsamında; (düğün salonu, çocuk parkı, aile çay bahçesi,göl manzaralı kamelyalar vs.) ilçenin önemli ihtiyaçlarından biri olan Sosyal Tesis Projesi halısaha çevresinde, yer ile ilgili şartların oluşması halinde hayata geçirilecek.

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları'nın teslim edilmediği iddiaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Giresun Doğankent'te yeni yapılar yükseliyor!

Giresun'daki sel felaketinden en çok etkilenen yerler arasında yer alan Doğankent ilçesinde yeni binaların inşaatı hız kesmeden sürüyor...

Giresun Dereli'deki iş yeri ve konut inşaatlarında son durum ne?

Giresun Dereli ve Doğankent'te inşa edilen konutlar hakkında bilgi veren AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk inşaatların 14 Haziran 2021'de bitirilmesinin planlandığını belirtti. 

Giresun Doğankent'teki riskli binalar yıkılıyor!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde yaşanan selden en fazla etkilenen ilçelerden Doğankent'te, riskli binalar yıkılarak TOKİ tarafından modern bina ve iş yerleri yapılacak.

TOKİ Yozgat Sorgun 95 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Doğankent 95 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Giresun Doğankent'te selden zarar gören konutlar yıkılacak!

Giresun'daki sel felaketinde zarar gören Doğankent'teki 88 daire ve 43 dükkanın bir kısmı yıkılacak...

Yeni Dereli'de konutlar 2021'in 6. ayında teslim edilecek!

Giresun'daki sel felaketinin ardından Dereli'de, Giresun'da, Doğankent'te maliyeti 2 milyar lirayı bulacak yatırımlar bakanlıklar tarafından yapılıyor. Murat Kurum, "Yeni Dereli'nin inşasını en kısa zamanda yapıp önümüzdeki yılın 6. ayına kadar teslim edeceğiz" dedi...

Doğankent Belediyesi Haberi

Doğankent Belediyesi

Doğankent Belediyesi Mart ayı meclis gündeminde Sosyal tesis projesi görüşüldü. Belediye Başkan Haşim Birol Tekin, “Bu yıl İnşallah proje yılımız olacak. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşallah yer ile ilgili ufak sorunları çözüp projemizi hayata geçireceğiz. Harşıt Güzel olan her şeye layık”...