25 / 07 / 2024

Doğankent öğretmen evi projesi

Doğankent öğretmen evi projesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden tarafından yapılan açıklamada, Doğankent ilçesine Öğretmenevi açılacağı müjdesini verdi.

Dünyanın en pahalı evi Chateau d'Armainvilliers 425 milyon Euro'ya satışa çıktı!

Paris yakınlarında yer alan Chateau d'Armainvilliers satışa çıktı. Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Moğolistan'dan talipleri olduğu kaydedilen evin satışı gerçekleştiğinde dünyanın en pahalı evi unvanını da kazanmış olacak.

Evi kirada olanlar dikkat! Mart'ta doğru beyan etmeyene ceza var!

Bakanlık 4.5 milyon konutu, kira gelirinin doğru beyan edilmesi için takibe aldı. Vergisini gizleyen ev sahipleri tespit ediliyor. Düşük havale veya bir başka hesaba para gönderme konusu da takip ediliyor.

Birden fazla evi olanlara ek vergi mi geliyor?

Konut sektörüne ilişkin olarak yapılanacak olan yeni düzenlemeler doğrultusunda, birden çok evi olanlar için vergi düzenlemesi olacağı kaydedildi. Bu vergi düzenlemesi ile beraber, ikinci evlerden itibaren daha yüksek oranda vergi ödemesi olarak yapılması planlanıyor. İşte haberin detayları...

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

Millî Eğitim Bakanlığı İŞKUR üzerinden iki ilde çok sayıda işçi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR aracılığı ile nisan ayı kapsamında yayımlanan işçi alım ilanlarının içerisinde öğretmen evi personel alımı da yer alıyor. Siz de Millî Eğitim Bakanlığı ve öğretmen evi bünyesinde çalışmak istiyorsanız ilana ilişkin şartlara ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Ev fiyatları ikiye katlandı! Doğru konutu bulmak için bu detayları gözden kaçırmayın! Ev almak isteyenler dikkat!

Ev fiyatlarının ikiye katlandığı bu dönemde doğru evi bulmak da zorlaştı. Ev alacak vatandaşlar 'Konut alırken nelere dikkat edilmeli?, Kendime uygun evi nasıl seçerim?' gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte ev alırken dikkat edilmesi gerekenler...

TOKİ'den Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları'nın teslim edilmediği iddiaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

İngiltere'nin en küçük evi satılıyor!

İngiltere'nin kuzey doğusunda bulunan Grimston Park'taki ülkenin en küçük evi satılıyor. 16 metrekare büyüklüğündeki ev için 235 sterlin isteniyor. 

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Doğankent öğretmen evi projesi Haberi

Doğankent öğretmen evi projesi


Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden tarafından yapılan açıklamada, Doğankent ilçesine Öğretmenevi açılacağı müjdesini verdi.


Özden yaptığı açıklamada “Bundan 25 yıl önce ilçe statüsüne kavuşan Doğankent ilçemizde o tarihten günümüze kadar bir öğretmenevi kazandırılamamış ve bu eksikliğin bugüne kadar giderilememiş olmasının ezikliğini çekiyorduk. Ancak bugün itibariyle Sayın Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli’nin bakanlığı döneminde bizlere verdiği destek ile bu sorun tarihe karışmış oldu. Sadece yıllardır kangren haline dönmüş öğretmenevi sorunu değil birçok yerleşik ve kalıcı sorunumuzda Sayın Canikli sayesinde bugün itibariyle çözüme kavuşturulmuş durumdadır.


Doğankent Hidroelektrik Santrali (HES)’in özelleştirilme kapsamına alınma çalışmaları aşamasında İlçe Kaymakamımız Uğur Köroğlu ile birlikte yaptığımız çalışmalar sonucunda Doğankent HES’e ait sosyal tesislerin ve lojmanların bulunduğu alanın özelleştirme kapsamı dışına alınması için başlattığımız...