10 / 05 / 2024

doğanpark konutları

doğanpark konutları

Beylikdüzü'nde inşa edilen Doğanpark Evleri'ne olan talep, metrobüs nedeniyle yüzde 100 arttı. Projenin 2. ve 3. Etap yatırımları start aldı

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

TOKİ'den Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları'nın teslim edilmediği iddiaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Malatya Doğanyolu'da deprem konutlarının yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya Doğanyolu'nda inşa edilen deprem konutlarının yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, deprem konutlarında son durum hakkında bilgi aldı. 

İlber Ortaylı: Doğanbey’deki binaları törenle yıkın!

Bursa’nın eski mimarisinin korunmasını isteyen Prof.Dr. Ortaylı, son günlerde yeniden kamuoyuna gelen Doğanbey konutlarını rezalet olarak tanımladı. İlber Ortaylı, “Başkanım bu binaları yıkın. Hem de yıkarken bir de tören yapın." dedi.

Gürsu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, Uludağ OSB bünyesindeki kaçak yapılaşmadan doğan konutları bölge dışına çıkarmak için Gürsu Belediyesi ile ortak kentsel dönüşüm projesine başlıyor.

TOKİ, Doğudaki konutları yılbaşından sonra teslim edecek!

TOKİ Başkanı Turan "Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde konut inşa etmeye başladık, bütün bölgede rezerv konut inşaatlarına başladık. Yılbaşından sonra belli bölgelerde teslimlere de başlayacağız." dedi.

TOKİ Tokat Doğukent Konutları'nda son durum!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yeni yapılacak TOKİ konutları bölgesinde incelemelerde bulunarak, “Bu alandaki konutların 290’ı 2+1 planında 146’sı ise 3+1 planında yapılacak” dedi.

Bursa Kefensüzen Cami restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Doğanbey konutları arasındaki 1450’li yıllardan yapılan Kefensüzen Camiini ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için restorasyon çalışmalarını başlattı, yapılacak restorasyonla cami bölgeye ayrı bir değer katacak

Kars Yenişehir Konutları'nda doğalgaz krizi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından dar gelirli vatandaşlar için Kars Merkez Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılan TOKİ konutlarının bir kısmının doğalgazı, bazı abonelerin borçlarını ödememesi nedeniyle kesildi.

Avrupa Konutları Kayaşehir yıl sonuna doğru başlıyor!

Avrupa Konutları Kayaşehir yıl sonuna doğru başlıyor. Avrupa Konutları Başakşehir 1. etap projesinin 2018 yılının ilk yarısında tamamlanıp, teslim edilmesi planlanıyor. İşte projenin detayları...

Yenibosna Baş Yapı - Doğa Şehircilik Konutları!

Yenibosna Baş Yapı - Doğa Şehircilik Konutları 36 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Emlak Konut GYO güvencesine sahip proje 5 bloktan oluşuyor.

doğanpark konutları Haberi

doğanpark konutları

İstanbul’un yeni yaşam merkezi olan Beylikdüzü- Beykent’te konumlanan Doğan Park Evleri’ne olan talep; Metrobüs hattının Avcılar’dan Beylikdüzü’ne uzatılması nedeniyle, son 1 ayda yüzde 100 arttı. 


Doğan Park Evleri’ne olan talebin yüzde 100 artması nedeniyle, inşaatı yapan Doğan Yapı AŞ. firması, projenin aynı bölgede planlanan 2. ve 3. Etap inşaatlarına start verdi. 


İnşaat sektöründe 28 yıldır faaliyet gösteren Doğan Yapı AŞ., markalı konut inşaatında ülkemizin sayılı firmaları arasında yer alıyor. 


Beylikdüzü- Beykent’te geçtiğimiz aylarda tamamlanarak görücüye çıkan Doğan Park Evleri’nin ilk etabında, 6 blokta 156 daire, kapalı otopark, yüzme havuzu ve yeşil alanlar bulunuyor. 


Bölgedeki çok katlı binaların aksine, 8 katlı binalardan oluşan Doğan Park Evleri’nde;  2 + 1 daireler 170 metrekare, 3 + 1 daireler 176 metrekare, 4 + 2 daireler 311 metrekare,...