29 / 04 / 2024

Doğatoria Velibaba satış ofisi

Doğatoria Velibaba satış ofisi

Velibaba Doğatoria Evleri fiyat listesi 170 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiyor. Seydioğlu Grup projesi Doğatoria Evleri, 2017 sonunda tamamlanacak...

BOTAŞ açıkladı! Doğalgazda mart tarifesinde değişiklik yapılmadı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı doğalgazın ve elektrik üretim amaçlı kullanılan doğalgazın satış tarifesinde bir değişiklik yapılmadığını duyurdu. 

BOTAŞ duyurdu! Doğal gaz fiyatlarına zam geldi mi? 

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada yılbaşından itibaren ocak ayında doğal gaz satış tarifelerine yönelik detaylar ile ilgili bilgi verildi. Buna göre, doğal gazda ocak ayında  geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı olan tarifenin sabit kalacağı açıklandı. İ

Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor! Sanayiden sonra konut doğal gaz faturalarında da indirim olacak mı?

BOTAŞ sanayi kuruluşlarına yönelik doğal gaz satış fiyatlarında indirim yaptığını açıklayarak sanayi abonelerini sevindirdi. Şimdi herkes sanayi abonelerine yapılan indirimin ardından bu indirimin mesken abonelerine de yansıyıp yansımayacağını merak ediyor.

Rus Televizyonunda dikkat çeken Türkiye açıklaması! "Deney yaptık" ve "dost ülke" vurgusu

Rusya, Ruble ile doğal gaz satışının ardından Türkiye'ye Ruble ile tahıl sattığını duyurdu. Rus Televizyonuna konuşan Başbakan Yardımcısı Viktoriya Abramçenko, bunun bir deney olduğunu kaydetti.

EPDK’dan doğal gaz satış tarifesi kararı! 1 Kasım tarihi ile…

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), içlerinde Akmercan Adıyaman Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ, Akmercan Batıkar Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ’nin de bulunduğu 11 doğal gaz dağıtım şirketinin üçüncü tarife uygulama dönemine ilişkin perakende satış tarifelerinin revize edilmesin

iPhone 14 Pro başlangıç fiyatı 45 bin TL'ye yükseldi! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Apple tarafından Eylül ayının başında tanıtılan ve ortalarına doğru da satışa sunulan iPhone 14 modeli beklentilerin de üzerinde bir talep gördü. iPhone 14 satış fiyatları ise adeta dudak uçuklattı. iPhone 14 Pro modelinin başlangıç fiyatı 45 bin TL'ye kadar çıktı. İşte tüm detaylar...

Avrupa tüm doğal gazı satın alıp fakir ülkelerin önünü kesiyor iddiası: İTO Başkanı uyarmıştı

Ameriknın en köklü gazetelerinden Wall Street Journal, Rusya'nın rubleyle gaz ödemesi talebini reddeden Avrupa'nın alternatif ülkelerdeki doğal gazın tamamını satın aldığını iddia etti. Avrupa'nın bu adımının fakir ülkelerin önünü kestiği ifade edildi.

Yabancıya konut satışı fiyatları etkiliyor mu?

Yurtdışında yabancılara ilişkin doğrudan konut satışı gerçekleştiren şirketlere devlet desteğini öngören uygulamanın ev fiyatlarını yükselteceği olasılığı sosyal medyada tepkilere neden olurken, sektör temsilcileri  yabancıya kiralama yoluyla verilen oturum izninin kaldırılmasını istiyor. 

Yabancılara 'Kiralama ile oturum izni kaldırılmalı' önerisi! 

Yurtdışında yabancıya yönelik doğrudan konut satılan şirketler desteklenecek. Uygulama fiyatları yükseltecek tepkileri gelirken, sektör uzmanları  kiralama yoluyla oturum izninin kaldırılmasının gerekli olduğunu aktardı...

Yazın da doğal gaz faturaları yüksek gelebilir! Rusya'nın yarattığı belirsizlikten sonra dev zam

Rusya'nın "dost olmayan ülkere doğal gaz satışın" Rus rublesine geçmesi planı nedeniyle oluşan belirsizlik, Avrupa'da doğal gaz fiyatlarını yüzde 37 artırdı. Yeni zamların gelmesi durumunda yazın da doğal faz faturaları yüksek gelmiş olacak.

Rus istihbarat servisi Putin'e darbe yapacak iddiası

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in doğal gaz satışı ödemelerinde Rus rublesine geçme planı haberi gündemi sallamışken ülkede Putin'e darbe hazırlığı yapıldığı iddia edildi.

Emlakçılıkta doğru fiyat satışı hızlandırır!

Günümüzde kafa karışıklığı yaratan gayrimenkul ilanları alıcı bulamazken, doğru değeri olan gayrimenkuller kısa sürede alıcı buluyor.

Doğan Tower satışta! Yeni proje!

Doğan Grup imzasıyla hayata geçirilen Doğan Tower projesinde 4+1 daireler bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Doğatoria Velibaba satış ofisi Haberi

Doğatoria Velibaba satış ofisi


Seydioğlu Grup tarafından hayata geçirilen Doğatoria Evleri projesi İstanbul Pendik'e bağlı Velibaba Mahallesi'nde yükseliyor. Aydos Ormanı'na 50 metre yakınlıkta bulunan Doğatoria Evleri projesi 111 daireden meydana geliyor.


3 bin metrekare alanda hayata geçirilen Doğatoria Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Doğatoria Evleri projesi Aralık 2017 yılında teslim ediliyor.


Velibaba Doğatoria Evleri fiyat listesi 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Doğatoria Evleri Pendik projesinde daire alanları 55 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiyor.


Doğatoria Evleri Pendik projesinde yüzde 35 peşinat ödemesinden sonra, her ay yüzde 2 ara ödeme gerçekleştiriliyor. Teslim zamanı kalan ödeme banka kredisi kullanarak taksitlendiriliyor. Velibaba Doğatoria Evleri fiyat listesi 170 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiyor.




Adres: VeliBaba Mah. Aydos Caddesi Berat Sk. No:4 Pendik-İSTANBUL


Web: