01 / 05 / 2024

doğayaşam inşaat şirketi

doğayaşam inşaat şirketi

Doğayaşam İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Fuat Öküzcü ve Yusuf Öküzcü ortaklığıyla kuruldu...

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Doğuş tarafından kuruldu.

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Vural tarafından kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Öztürk tarafından kuruldu.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İbrahim Can tarafından kuruldu.

Aya Nalburiye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Nalburiye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Oktay Baltacı tarafından kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

doğayaşam inşaat şirketi Haberi

doğayaşam inşaat şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü gayrimenkul alabilir satabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Topçular Rami Kışla Caddesi Tikveşli Sokak NO:6 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Fuat Öküzcü ve Yusuf Öküzcü ortaklığıyla...