03 / 05 / 2024

doğu da osb yatırımı

doğu da osb yatırımı

Organize Sanayi Bölgeleri’ndeki (OSB) parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz tahsisleriyle ilgili, Nisan 2011’de başlanan ve 2013 Nisan’da biten uygulama Bakanlar Kurulu’nca 2 yıl daha uzatıldı. Uygulamayla 6.258 parsel yatırımcılara ücretsiz verilecek.

Bizim Toptan’da Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü!

Bizim Toptan’da 23 Kasım-6 Aralık tarihlerinde indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü. İşte 24 Kasım 2023 fiyat listesi...

Doğu Anadolu Fay Hattı kırılmaya başladı! Japon deprem uzmanı açıkladı: Malatya'da buralar riskli!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Doğu Anadolu Fay Hattı'nın kırılmaya başladığına dikkat çekti. Deprem uzmanı, Malatya'da riskli yerleri de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Doğuş Üniversitesi öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023! İşte kadro dağılımı!

Akademisyenler ve Akademisyen adayları bu ilanları kaçırmasın! Doğuş Üniversitesi öğretim üyesi alıyor. İlanlara son başvuru tarihi ise 10 Mart 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve gerekli şartlar…

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Doğuş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Doğuş GYO'nun Vergi Usul Kanunu'na göre tutulan yasal kayıtlarında ise 510 milyon 477 bin TL dönem zararı gerçekleşti. Bu kapsamda 2020 yılı kar dağıtım tablosunun genel kurulun bilgisine ve onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Doğuş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Doğuş GYO'nun yasal kayıtlara göre gerçekleşen 510.477.014,11 TL dönem zararı ile SPK mevzuatına göre hesaplanan (360.865.188) TL tutarındaki dönem zararının geçmiş yıl zararlarına alınmasına ve dağıtılabilir kar bulunmadığından, kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi.

Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak! 

Türk-Amerikan iş kadını Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak. Öger, okul için arazi arayışına başladı.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Doğuş GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Doğuş GYO, 2019 yılında Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlarımıza göre gerçekleşen 45 milyon 457 bin 370 TL tutarındaki karın geçmiş yıllar zararlarına mahsup edilmesine ve geçmiş yıllar zararları dolayısıyla kar dağıtımı yapılmamasına karar verdi. 

doğu da osb yatırımı Haberi

doğu da osb yatırımı


Organize Sanayi Bölgeleri’ndeki (OSB) parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz tahsisleriyle ilgili, Nisan 2011’de başlanan ve 2013 Nisan’da biten uygulama Bakanlar Kurulu’nca 2 yıl daha uzatıldı. Uygulamayla 6.258 parsel yatırımcılara ücretsiz verilecek. 


DOĞU'YA BÜYÜK İLGİ VAR


Parsellerin tümünde üretime geçilirse 250 bin kişiye istihdam sağlanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Sanayi Bakanı Nihat Ergün “Doğu ve Güneydoğu Bölgelerindeki OSB’lere büyük ilgi var” diye konuştu.


REKABET İÇİN TEŞVİKLER DEVAM EDECEK


OSB’lere yönelik teşvik paketlerinin süreceğini açıklayan Bakan Ergün “Rekabet gücü açısından yatırımcılara büyük avantajlar sağlayan OSB’lere yönelik teşvik ve desteklerimiz devam edecek. Planlı sanayileşme için OSB’lerde yapılan yatırımları çok önemsiyoruz ve OSB’leri cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. OSB’leri üretim ve ihracat üssü haline getirmek Bakanlık olarak hedefimiz.OSB’lerde yaklaşık 1.3 milyon kişi çalışıyor. Hedef 2 milyon”...