18 / 05 / 2024

Doğu Karadenize arap şehri ne zaman kurulacak

Doğu Karadenize arap şehri ne zaman kurulacak

Doğu Karadeniz'in merkezi Trabzon'a, Dubai merkezli Armada Grup tarafından Arap şehri kurulacak. Çalışmalar için şirket yetkilileri Trabzon'a gelip temaslarda bulunmaya başladı.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Doğu Karadeniz, Arap gayrimenkul yatırımcısının radarında!

Son dönemde Orta Doğu ve Körfezden gelen yatırımcıların radarında Doğu Karadeniz Bölgesi var. Bölgedeki gayrimenkul pazarı altın çağını yaşıyor. Emlak piyasası en hareketli il Trabzon. Ardından sırasıyla Ordu, Giresun ve Rize geliyor... 

Yunanistan'daki Astir Palace Otel, Doğuş Grubu'na geçiyor!

Yunanistan`ın Atina dışında bulunan deniz kenarındaki bir tatil mekanını Türk-Arap fonu Jermyn Street Real Estate Fund`a satışını bugün tamamlaması bekleniyor. Fonda Doğuş Grubu`nun yüzde 15 hissesi bulunuyor.

Arap turistler Doğu Karadeniz'de konut yatırımı yapıyor!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Arap turistlerin Doğu Karadeniz'e ilgisi sürüyor. Arap turistler yaklaşık 100 bin dolar ödeyip konut yatırımı yapıyor." dedi.

Doğu Karadeniz Arap turistlerin yeni gözdesi!

Doğu Karadeniz Körfez ülkelerinden gelen Arap turistler sayesinde Doğu Karadeniz'e gelen turist sayısı, yatak kapasitesi ve yabancılara gayrimenkul satışlarında artış meydana geliyor.

Doğu Karadeniz'de bu yıl 5 milyon arap turist bekleniyor!

Başkan Hacısalihoğlu, "Doğu Karadeniz'de önümüzdeki 5 yılda, 3 ile 5 milyon arasında Arap turist ağırlamak istiyoruz. THY'nin, Arap firmalarının charter seferleri için uçak taleplerini karşılaması önem arz ediyor" dedi.

Doğu Karadeniz'e Arap şehri kurulacak!

Doğu Karadeniz'in merkezi Trabzon'a, Dubai merkezli Armada Grup tarafından Arap şehri kurulacak. Çalışmalar için şirket yetkilileri Trabzon'a gelip temaslarda bulunmaya başladı.

Doğuş Grubu, Yunanistan Astir Palace'ta villa yapıyor!

Yunanistan’da turizm alanında satın almalar yapan Doğuş Holding, Arap ortaklarıyla aldığı Atina’nın Riviera’sı olarak adlandırılan Astir Palace'taki 3 yapının 1 tanesini yıkarak Arap müşterilere yönelik villa yapıp satmaya hazırlanıyor.

Doğu Karadeniz'de Arap turist stratejileri geliştirildi!

Son yıllarda büyük ilerleme kaydeden ve özellikle Körfez ülkelerinden gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği Doğu Karadeniz Bölgesi'nde Arap turist sayısının artırılması için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) bünyesinde yeni stratejiler geliştirildi.

Doğu Karadeniz'de Arap turist stratejileri geliştirildi!

Özellikle Körfez ülkelerinden gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği Doğu Karadeniz Bölgesi 'nde arap turist sayısının artırılması için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) bünyesinde yeni stratejiler geliştirildi.

Doğuş Grubu Astir Palace Resort'un hissesinin yüzde 15'ini satın aldı!

Yunanistan’da krizden etkilenen ulusal banka NBG’nin satış listesindeki “Astir Palace Resort”un satış ihalesine 400 milyon euro ile en yüksek teklifi Arap yatırım fonu ACG verdi. Bu girişimin yüzde 15 ortağı ise Doğuş grubu...

Doğu Karadeniz turizmde altın yılını taşıyor!

2012 yılında 4,5 milyon turistin ziyaret ettiği Doğu Karadeniz Bölgesi, doğal ve kültürel varlıklarının yanı sıra canlı sosyal hayatı, özgün değerleri sayesinde özellikle Arap turistlerin en önemli turistik destinasyonlarından biri haline geldi.

Arap turistlerin yeni gözdesi Doğu Karadeniz!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Uzmanı Fikri Akkaya, Arap turistlerin son yıllarda Türkiye’ye yoğun bir şekilde geldiğini söyledi. Turistleri İstanbul, Bursa, Yalova ve Doğu Karadeniz gibi hemen her şehirde görmek mümkün...

Doğu Karadenize arap şehri ne zaman kurulacak Haberi

Doğu Karadenize arap şehri ne zaman kurulacak

Trabzon'a uluslararası Arap şehri kurulması için çalışmalara başlandı. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) davetlisi olarak Trabzon'a gelen Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi ve Ceo Dr. Jamal Abdalla, Arap şehri kurma çalışmaları kapsamında görüşmelere başladı. Heyet, Vali Abdil Celil Öz'li. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu ve DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırılırı makamında ziyaret etti. 


TURİZM TATİL KÖYÜ PROJESİ HEYETTE 

Dubai'nin önde gelen iş adamlarının olduğunu ifade eden DOKA Genel Sekreteri Kaldırım, projenin çok geniş kapsamlı tutulduğunu ifade etti. Kaldırım, "Uluslararası hizmet verecek olan Arap şehri içerisinde üniversite, hastane. 5 yıldızlı otel. konaklama merkezi ve alışveriş merkezi bulunacak. Proje tek başrna bir yaşam alanı sunuyor. Dubaili grup....