04 / 05 / 2024

doğu sosyal ve ekonomik paketi

doğu sosyal ve ekonomik paketi

Doğu ve Güneydoğu’ya teşvik ve sosyal yardım paketi bugün açıklanıyor. 4 cazibe merkezinin kurulmasından, alım garantili fabrika yatırımlarına paketin toplam büyüklüğünün 35 milyar lira olması bekleniyor.

Deprem uzmanı 'Marmara için deprem kesin' dedi, Doğu Anadolu'yu yeniden uyardı! Doğu Anadolu'da 7'den büyük deprem...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu ve Marmara ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte deprem uzmanının ürküten o açıklamaları...

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Samsun'da raylı sistem doğu ve batı yönlerinde uzatılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, raylı sistem ile ilgili özellikle Atakum ilçesini ikiye böldüğünü belirtti. Demir raylı sistemin doğu ve batı yönünde uzatılacağını da duyurdu...

İsrail Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Filistinlilerin evlerini yıktı!

İsrail, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait olan 3 evi yerle bir etti.

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Gök tarafından kuruldu.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'teki yıkımları devam ediyor!

Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da Filistinlilere ait 6 ev ve bazı yapılar İsrail güçleri tarafından "ruhsatsız" gerekçesiyle yıkıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

Doğuş GYO, Maslak Ofis Binası ve Doğuş Center Etiler'i satın aldı!

Doğuş GYO, İstanbul Maslak'ta bulunan D Ofis Maslak binasını KDV hariç 525 milyon 690 bin TL bedel ve Doğuş Center Etiler'i KDV hariç 62 milyon 900 bin TL bedel ile satın almaya karar verdi.

Doğu Sarayları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Sarayları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'de Khalid S.M. Al Salmi tarafından kuruldu. 

Has Doğuş İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Doğuş İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Halis Can Üzen tarafından kuruldu.

Turyap markalı emlakçılığı Doğu ve Güneydoğu'ya tanıtacak!

Turyap, ofis sayısını artırmaya devam ediyor. 81'e emlakçılık modelini taşımayı amaçlayan Turyap, Doğu ve Güneydoğu'da markalı emlakçılığı tanıtmayı amaçlıyor. 

Doğu ve Güneydoğu'da 30 bin konut ve işyeri inşa edildi!

Doğu ve Güneydoğu seçimde "devam" dedi. Devlet, merkezlerin alt yapıları yenilendi, bölgeye 30 bin konut ve binlerce işyeri inşa edildi...

doğu sosyal ve ekonomik paketi Haberi

doğu sosyal ve ekonomik paketi

BAŞBAKAN Binali Yıldırım’ın bugün açıklaması beklenen Doğu ve Güneydoğu’ya yönelik ‘sosyal ve ekonomik paket’, hummalı bir çalışmanın ardından hazırlandı. TBMM’nin bayram sonrası çalışmasında yasal düzenlemeye dönüştürülecek paketten ‘cazibe merkezleri, fabrika desteği, yeni konut, yeni sosyal yardım ve tarımsal yatırımlar’ çıkacak. Hükümetin, Meclis’e göndereceği düzenlemenin ikinci ayağında ise terör örgütlerine destek veren belediyeler, STK’lar ve medyaya yaptırımlar içeren ‘cezai’ düzenlemeler olacak. 


15 AĞUSTOS’A KADAR

Yıldırım, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından ‘Sosyal ve Ekonomik Paketi’, terörden mağdur olan bölge halkının yaralarının sarılması üzerine kuracak. Bu açıklamada dile getirilecek düzenlemeler, yasa metnine dönüştürülerek TBMM’ye gönderilecek ve en genç 15 Ağustos’a kadar yasalaştırılacak. 


İşte bugün açıklanacak pakette yer alması beklenen düzenlemeler:

1) 5 yıl sürecek ve yaklaşık 35 milyar lirayı bulacak bir üretim ve altyapı projesi hayata geçirilecek.

2)...