04 / 05 / 2024

Doğu ya lojistik merkezleri

Doğu ya lojistik merkezleri

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, terör örgütünün engellemelerine rağmen Gaziantep, Urfa, Van ve Şırnak'a çok büyük lojistik ve depolama merkezleri kurulacağını açıkladı. Zeybekci, İnşaat ve altyapıda bu merkezlere ihtiyaç olduğunu vurguladı...

Bizim Toptan’da Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü!

Bizim Toptan’da 23 Kasım-6 Aralık tarihlerinde indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü. İşte 24 Kasım 2023 fiyat listesi...

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Duyan o markete koştu: 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL'ye, 4 kg un 30,90 TL'ye, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL'ye düştü

Bu market indirimi başka! Fiyatlar teker teker düştü; 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL, 4 kg un 30,90 TL, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL... Acele edin, tükenmeden alın...

Doğuş Center Etiler'deki 45 bağımsız bölüm 24.8 milyon Euro'ya Getir'e satılıyor!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler binasındaki 45 adet bağımsız bölümün Getir Perakende'ye 24 milyon 850 bin Euro'ya satılmasına karar verildi. 

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davası sonuçlandı!

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davasında yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre, dava Doğuş GYO'nun lehine sonuçlandı. 

Doğuş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Doğuş GYO, 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verildi.

Doğuş GYO'dan kiracılarına kira desteği!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Gebze Center AVM'de yaşanan ziyaretçi sayısında ve cirolardaki azalış nedeniyle zorluk yaşayan değerli iş ortaklarına destek olmak adına kira düzenlemesi yapıldı...

Doğu Kudüs'teki Filistinli aileler evlerini yitirmekten tedirgin!

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te yaşayan ve 1948'de evlerinden zorla çıkarılan Filistinli aileler, bölgenin İsrail tarafından boşaltılmasından ve evlerini ikinci kez arkalarında bırakmaktan korkuyor.

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,3946 oldu!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,0717'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,3946'ya düştü. 

İsrail askerleri Doğu Kudüs’te Filistinli bedevilere ait bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Doğu Kudüs’ün kırsalında yaşayan Filistinli bedevilere ait bir evi “ruhsatsız olduğu” gerekçesiyle yıktı.

İsrail belediyesi, Doğu Kudüs'te 30 Filistinliye yıkım tebligatı gönderdi!

Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün İseviyye Mahallesi'nde yaşayan 30 Filistinliye ev ve yapılarının yıkılacağını bildiren tebligatlar yolladı.

Doğu Karadeniz'de deprem riski arttı!

Gürcistan açıklarında Karadeniz'de 3 yıl yaşanan Richter ölçeğine 5.1 büyüklüğünde yaşanan depremin Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki fay hattını tetiklediği ve yarılmayı hızlandırdığı açıklandı.

Doğu ya lojistik merkezleri Haberi

Doğu ya lojistik merkezleri

Doğu ve Güneydoğu bölgesine yeni yatırımlar yolda. Terör örgütünün engellemelerine rağmen Gaziantep, Urfa, Van, Şırnak gibi yerlerde çok büyük lojistik merkezleri, depolama ve dağıtım merkezleri kurulacağını açıklayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, hemen ardından üretim merkezlerinin belirleneceğini kaydetti. Zeybekci, 'Bazı ürünler var ki, Kocaeli'nden, Kayseri'den veya İzmir'den taşımak nakletmek son derece zor. İnşaat ve altyapı malzemeleri ile ilgili sektörler bunun başında geliyor. O coğrafya tamamen bunlara ihtiyaç duyuyor. O ürünleri bulunduğu yerde üretmek gerekiyor. Yine enerji alanında kömür ve termik santrallerle ilgili yapılan çalışmalarımız var' değerlendirmesi yaptı.


BASKI KURUYORLAR


Yeni Şafak Gazetesi'ne Türkiye'de ve çevre coğrafyalarda yaşanan sıkıntıların ekonomi üzerine etkisini değerlendiren Zeybekci, terör örgütünün doğu ve güneydoğu bölgesindeki illerde, yol, hastane, havaalanı, enerji tesisleri, fabrika yapımını istemediğini, bölgenin geri kalması için...