01 / 05 / 2024

doğudaki hastaneler yeniden mi yapılacak

doğudaki hastaneler yeniden mi yapılacak

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Yüksekova'da, Hakkari'de, Şırnak'ta, Cizre'de, Nusaybin'de terör saldırılarının yaşandığı yerleşim yerlerindeki sağlık kurumlarının onarılacağını belirtti.

2024 Ocak ayı doğal gaz yardımı yattı mı? 

Türkiye genelinde ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlara yönelik doğal gaz Tüketim Desteği, Erdoğan'ın yaptığı açıklama ile zamlanmıştı. Buna göre, daha önce hane başına senelik 900 ila 2 bin 500 lira olarak ödenen destek, yeniden düzenlenecek.

Türkiye'nin doğalgazda 2028 yılı hedefi 2 katından fazla olacak...

Türkiye'de, son senelerde doğalgaz arz güvenliği için sıvılaştırılmış doğal gaz terminalleri ile beraber Yüzer LNG Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Ünitelerini devreye sokulurken, depolama kapasitesini 2028 senesinin sonuna kadar mevcut 13,4 milyar metreküpe çıkması hedefleniyor. İşte haberin detayla

Motorinde büyük zam! Yeniden 40 lirayı geçti

Orta Doğu'da yaşanan savaşın ateşi petrole vurdu. Petrol yönünü tekrar yukarı çevirirken, indirim rüzgarının estiği akaryakıt fiyatlarına zam geldi. Motorin yapılacak zamla yeniden 40 TL'yi geçti.

Deprem uzmanı 'Marmara için deprem kesin' dedi, Doğu Anadolu'yu yeniden uyardı! Doğu Anadolu'da 7'den büyük deprem...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu ve Marmara ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte deprem uzmanının ürküten o açıklamaları...

127.7 milyar TL’lik borç yeniden yapılandırıldı

Türkiye Bankalar Birliği firmaların borçlarının yeniden yapılandırıldığını duyurdu. Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması doğrultusunda toplam 381 firmanın 127.7 milyar lira kredisi yapılandırıldı.

Borsaya yatırım yapmak için doğru zaman mı? BİST 100 endeksi ucuz mu, pahalı mı?

Borsa üç haftalık düşüş trendinin ardından yeniden yönünü yukarı çevirdi. BİST 100 endeksi haftaya pozitif bir hava ile başlarken, yatırımcılar borsaya yatırım için zamanlamanın doğru olup olmadığını merak ediyor. Şu sıralar sorulan bir başka soru ise borsanın ucuz mu pahalı mı olduğu…

Twitter'dan flaş hamle! Ücretli mavi tik özelliği yeniden başladı!

Bugün Twitter, ücretli kullanıcı kimlik doğrulama özelliğine mavi onay işaretlerini yeniden getirdi. Bu özellik, bir dizi sahte hesaptan sonra geçen ay kapatılmıştı.

Doğu Ekspresi seferleri başladı mı 2022? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2022?

Doğu Ekspresi kışa girmemize az bir zaman kala yeniden gündeme geldi. İşte Doğu Ekspresine dair merak edilenler!

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Hemen bunu yapın! İslam Memiş de doğruladı

Gram altının düşmesinin ardından gözler yeniden analistlere çevrildi. Analistler, gram altında şu an düşüş gibi bir durum göründüğünü ancak gram altının yeniden yukarı oynayacağını söyledi. Bu yüzden gram altın almak için doğru zaman olarak görülüyor.

Türkiye için tarihi doğal gaz fırsatı: Avrupa Azerbaycan ile anlaştı

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'nın Avrupa'dan doğal gaz parasını rubleyle istemesi krize neden olmuştu. Avrupa kış gelmeden Rusya'nın vanaları kestiği doğal gazı yeniden tedarik etmek için arayışlarını hızlandırdı. Türkiye için tarihi bir fırsat doğdu.

Doğal gaz fiyatları Avrupa'da yeniden zirve yaptı! Almanya 'siyasi güdümlü' çıkışı yaptı

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrası AB'nin ülkeye yaptırım kararı alması sonrası yaşanan gelişmeler Avrupa'da enerji fiyatlarının artmasına neden oldu. Rusya, doğal gaz ödemelerini rubleyle alacağını açıklamış ancak AB ülkeleri buna yanaşmamıştı.

Dolar alacaklar bir dakika bile evde durmayın! İşte doların yeniden uzaya doğru yükseleceği tarih

Dolara yatırım yapacaklar, doların Türk lirası karşısındaki seyrini merakla takip ediyor. Herkes doların yeniden yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ancak Amerikan Merkez Bankası'nın 14-15 Haziran'da yeniden faiz yükseltmesi ve doların bir kez daha yukarı yönlü bir seyir izlemesi bekleniyor.

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

doğudaki hastaneler yeniden mi yapılacak Haberi

doğudaki hastaneler yeniden mi yapılacak

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. Terör olaylarının sağlık turizmini nasıl etkilediği yönündeki bir soru üzerine Akdağ, şunları kaydetti:


"Sağlık turizmi açısından olumsuz bir etkilenme gözlemiş değiliz. Geçen hafta Suudi Arabistan ve Kuveyt'ten sağlık turizmiyle ilgilenen üst düzey iki yönetici beni ziyaret ettiler. Eskisine kıyasla Türkiye ile birlikte çalışmak için çok daha arzulular. Hastalarını ya da rehabilitasyon gerektiren yaşlılarını Türkiye'ye getirmek ve buradan hizmet almak için talepte bulundular. Bu hususta bizim takiplerimiz ve gözlemimiz, olumsuz bir etkilenmenin olmadığı yönündedir."


Akdağ, terör saldırılarının yaşandığı yerleşim yerlerindeki sağlık kurumlarının yenilenmesi çalışmaları kapsamında nelerin yapıldığı sorusuna ise şu yanıtı verdi: 


"Büyük hasarlar var tabii binalarda. Bu hususla ilgili hükümet olarak bu bu yerleri topyekun hızlı bir...