21 / 05 / 2024

doğuş grup markaları

doğuş grup markaları

Bir çok alanda faaliyet gösteren Doğuş Grubu teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor…

Migros'ta çaya yüzde 30 indirim! Lipton, Doğuş, Çaykur fiyatları dibi gördü! 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında çaya yüzde 30 indirim geldi. Lipton, Doğuş, Çaykur gibi markalar dibi gördü. İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Doğuş Grup büyümeye devam ediyor!

Bir çok alanda faaliyet gösteren Doğuş Grubu teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor…

Doğu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Güllüzar Çelik tarafından kuruldu. 

Doğuş Grubu 3 yılda 20 otel hedefliyor!

Doğuş Grubu bugüne kadar 7 otel hayata geçirdi. 3 yılda hedefi 20 otel olarak belirleyen grup 13 otel için 2 milyar euro yatırım yapacaklarını açıkladı.

Doğuş Grubu Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

Perakende sektöründe önemli yatırımlara imza atan Doğuş Grubu, 1997 yılında Emporio Armani ve Gucci markalarının franchise haklarını almış ve bu markaların Türkiye'deki ilk mağazalarını Nişantaşı'nda tarihi Maçka Palas binasında açmıştı.

Hebo Yapı Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan mobilya talebi alıyor!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı A.Ş. Satış Müdürü Başak Şahindoğan, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da, şehirlerin daha yeni yeni inşa edildiğini belirterek, bu bölgelerden oldukça fazla şehir mobilyaları talebi aldıklarını bildirdi.

Doğuş Grubu'ndan Maslak'a yeni otel!

Doğuş Grubu'nun Maslak'taki Bankalar Caddesi'ndeki gökdeleninin yıkımı tamamlanmak üzere. Grup yıkımı süren gökdelenin yerine yeni bir otel inşa etmeyi planlıyor. Otelin 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Ortadoğu Grup'tan iki yeni proje ön talepte!

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep sürecini başlattı.

Ortadoğu Grup 2 yeni projesinde ön talep topluyor!

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep sürecini başlattı.

Doğuş Grubu 4,2 milyar dolarlık inşaat projesi gerçekleştiriyor!

Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan, son üç yıldır yatırım iştahı en yüksek grup olduklarını ve bunu 2016 yılında da sürdüreceklerini söylüyor. Doğuş Grubu, bu yıl 1 milyar euroluk yatırım yapmayı planlıyor.

Doğuş Grubu İstinye'de alışveriş merkezi kuracak!

Doğuş Grubu ve Orjin Grup, İstinye'de 130 dönüm arsa üzerine 264 bin metrekare kapalı alana sahip bir alışveriş merkezi kuracakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

doğuş grup markaları Haberi

doğuş grup markaları

Otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere yedi sektörde faaliyet gösteren Doğuş Grubu, yaptığı yatırımlar ile büyümeye devam ediyor.

Para Dergisi’nin bu haftaki sayısında yer alan habere göre; Doğuş Grup büyümeye devam ediyor. Grubun 300'ün üzerindeki şirketi ve 35 bini aşkın çalışanı var. Birçok sektörde yatırımları bulunan Doğuş Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, 2012'den bu yana yeme içme sektörüne yaptığı yatırımlarla konuşulur oldu.

Bu alandaki yatırımlarını da D-ream çatısı altında gerçekleştiriyor. Yüzde 20'sini Singapurlu fon şirketine sattığı D-ream'in çatısı altında 40'ın üzerinde marka var. Halen Nusr-Et, Günaydın, Zuma, Parle, Çubuklu 29, Borsa Restaurant, Gina, Vogue gibi birçok mekanın sahibi. Hem yurtiçinde hem de yurt dışında yeni açtığı mekanlarla büyümesini sürdürüyor. New York'tan Dubai'ye, Londra'dan Abudabi'ye...