07 / 05 / 2024

Doğuş Grup ulaştırma bakanlığı uyarı

Doğuş Grup ulaştırma bakanlığı uyarı

Galataport'a 702 milyon dolar veren Doğuş ve ortakları Ulaştırma Bakanlığı'na "Yerel yolcu ve diğer gemiler limana bağlı gemilere çok yakın geçerek hayati tehlike yaratıyor" uyarısı yaptı

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Kamu kuruluşunda çalışmak isteyenlere müjde! Ulaştırma Bakanlığı duyurdu! 224 personel alımı yapılacak!

Kamu kuruluşlarında çalışmak isteyenler, yayınlanan her iş ilanına ekstra özen gösteriyor. İşte iş ayanlara Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın duyurduğu iş ilanı detayları!

Ulaştırma Bakanı duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Ağustos'ta açılabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik" dedi.

Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık vefat etti!

26 Mart 1971 - 29 Eylül 1971 tarihleri arasında görev yapan Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık hayatını kaybetti.

Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Tuzla'daki 2 gayrimenkulü satıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Tuzla'daki 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

OGS depozitoları ne olacak? OGS depozitoları iade edilecek mi? Ulaştırma Bakanlığı açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı son zamanlarda sık sık gündeme gelen "OGS depozitoları ne olacak?" sorusunu yanıtladı. Peki OGS depozitoları ne olacak? OGS depozitoları iade edilecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Ankaralılara müjde! Yeni metro projesi Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunuldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda 2 atama kararı!

Cumhurbaşkanı Kararları dahilinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında bazı atama kararları alındı. Atama kararları bugünkü 31741 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan CHP'nin YHT ihaleleri iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ihale iddialarına cevap verdi. İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan İBB'ye yanıt: Enerjisini Mahmutbey-Esenyurt hattı için kullanabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu ile ilişkin açıklamasına yanıt verdi. İşte o yanıt...

2022'de ulaştırma projelerine ne kadar yatırım yapılacak?

Ulaştırma ve haberleşme sektöründe 2022 yılı için ayrılan bütçe miktarları belli oldu. 2022 yılı kapsamında 49,8 milyar TL'lik kamu yatırımı yapılması planlanıyor.

Kamu yatırımlarında aslan payı ulaştırma projelerinin!

2022 Yıllık Yatırım Programı Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye 2022'de 184.3 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirecek. Geçtiğimiz yıl bu rakam 138.2 milyar TL olarak açıklanmıştı. 2022'deki yatırım programında en büyük payın sahibi 49.7 milyar TL ile yine ulaştırma projeleri oldu.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma projelerine tarihi imzalar attık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, 2021'de ulaştırma ve haberleşme projelerine tarihi imzalar attıklarını dile getirerek"Ana vatan, mavi vatan ve uzay vatanda prestijli projeleri hayata geçirdik." şeklinde konuştu.

Doğuş Grup ulaştırma bakanlığı uyarı Haberi

Doğuş Grup ulaştırma bakanlığı uyarı

Galataport'a 702 milyon dolar veren Doğuş ve ortakları Ulaştırma Bakanlığı'na "Yerel yolcu ve diğer gemiler limana bağlı gemilere çok yakın geçerek hayati tehlike yaratıyor" uyarısı yaptı. Bakanlık da denizcilik örgütlerini gürültü ve dalgaya karşı uyardı.


Kamuoyunda Galataport 'rojesi olarak bilinen Salıpazarı Liman Sahası'nın işletme hakkını 702 milyon dolara alan Doğuş Grubu, bölgeye yapacağı otel ve yenileme yatırımları için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu arada da iştiraki Salıpazarı Liman İşletmeciliği AŞ üzerinden limana gelen yolcu gemilerine hizmet veriyor. Ancak Salıpazarı Liman İşletmeciliği'nin liman yakınından geçen yolcu motarlarından rahatsız olduğu anlaşıldı. 


Nitekim Ulaştırma Bakanlığı İstanbul'daki denizcilik kuruluşlarını geçtiğimiz günlerde liman yakınından geçen motorları konusunda uyardı. Ulaştırma Bakanlığı'nm bağlı İstanbul Liman Başkanlığı şehirde faaliyet gösteren denizcilik örgütlerine gönderdiği yazıda yolcu motorlarının Salıpazarı ve Karaköy rıhtımları yakınından...