04 / 05 / 2024

Doğuş grup

Doğuş grup

Ali Ağaoğlu ile Ferit Şahenk'in ortak olacağı iddia edildi!

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun Ferit Şahenk'le ortaklık yapacağı iddiası iş dünyasına şok etkisi yarattı...

Doğuş Grubu, Zuma Restoran'a yüzde 50 ortak oldu!

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk İngiltere’de resmi imzayı attı ve dünyadaki tüm Zuma restorantlarına ortak oldu..

Doğuş, restoran zinciri Doors Group hisselerini almak istiyor!

Doğuş Holding, lüks restoran zinciri Doors (kapılar) Group’un satışta olan hisselerini almak için resmi teklif verdi...

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Doğuş Grup büyümeye devam ediyor!

Bir çok alanda faaliyet gösteren Doğuş Grubu teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor…

Doğu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Güllüzar Çelik tarafından kuruldu. 

Doğuş Grubu 3 yılda 20 otel hedefliyor!

Doğuş Grubu bugüne kadar 7 otel hayata geçirdi. 3 yılda hedefi 20 otel olarak belirleyen grup 13 otel için 2 milyar euro yatırım yapacaklarını açıkladı.

Hebo Yapı Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan mobilya talebi alıyor!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı A.Ş. Satış Müdürü Başak Şahindoğan, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da, şehirlerin daha yeni yeni inşa edildiğini belirterek, bu bölgelerden oldukça fazla şehir mobilyaları talebi aldıklarını bildirdi.

Doğuş Grubu'ndan Maslak'a yeni otel!

Doğuş Grubu'nun Maslak'taki Bankalar Caddesi'ndeki gökdeleninin yıkımı tamamlanmak üzere. Grup yıkımı süren gökdelenin yerine yeni bir otel inşa etmeyi planlıyor. Otelin 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Doğuş Grubu 4,2 milyar dolarlık inşaat projesi gerçekleştiriyor!

Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan, son üç yıldır yatırım iştahı en yüksek grup olduklarını ve bunu 2016 yılında da sürdüreceklerini söylüyor. Doğuş Grubu, bu yıl 1 milyar euroluk yatırım yapmayı planlıyor.

Doğuş Grubu İstinye'de alışveriş merkezi kuracak!

Doğuş Grubu ve Orjin Grup, İstinye'de 130 dönüm arsa üzerine 264 bin metrekare kapalı alana sahip bir alışveriş merkezi kuracakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

2005 yılında Doğuş Grubu İstinye'de alışveriş merkezi kuracakmış!

2005 yılında Doğuş Grubu ve Orjin Grup, İstinye'de 130 dönüm arsa üzerine 264 bin metrekare kapalı alana sahip bir alışveriş merkezi kuracakmış. 250 milyon dolara mal olacak alışveriş merkezinde 300 mağaza bulunacakmış.

Doğu Karadeniz'e Arap şehri kurulacak!

Doğu Karadeniz'in merkezi Trabzon'a, Dubai merkezli Armada Grup tarafından Arap şehri kurulacak. Çalışmalar için şirket yetkilileri Trabzon'a gelip temaslarda bulunmaya başladı.

Doğuş Grup'tan Galataport için gürültü yapmayın uyarısı!

Galataport'a 702 milyon dolar veren Doğuş ve ortakları Ulaştırma Bakanlığı'na "Yerel yolcu ve diğer gemiler limana bağlı gemilere çok yakın geçerek hayati tehlike yaratıyor" uyarısı yaptı

Doğuş ve Orjin Grup İzmir’de ihaleyle arazi aldı, meclis mahkemeye verdi!

İzmir’de Konak Belediyesi’ne ait Üçkuyular’daki arsaya 56.5 milyon TL ile en yüksek teklifi veren Doğuş ve Orjin grup burada lüks konseptte ‘İstinye Park’ yapmak istiyor. atırım gerçekleşirse Doğuş yatırımlarının İzmir miladı olacak

Doğuş grup Haberi

Doğuş grup
Atina'nın Paleon Faliron semtinde bulunan 70 metre uzunluğunda 300 tekneyi barındırabilen Flisvos Marinası'nı Doğuş Grup satın aldı. Yunan medyası Flisvos Marina için ünlü armatör ve bankacı Laçis ailesine ait "Lamda" ile Doğuş Grubu'na ait "D- Marine"in ortaklığına geniş yer verirken Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in iş dünyasına değindi. Anlaşma, kurulacak yeni şirkette Lamda'nın hisselerini devretmesini, D- Marine'nin sermaye artışı için bu hisselerin değeri kadar nakit ödemesini ön görüyor. D- Marine'nin bu ortaklığa katılım için ödemesi gereken borçlar hariç tutularak, 2015 ve 2016 yıllarında göstereceği performansın 7 katı...