04 / 05 / 2024

Doğuş Holding ile Crate&Barrel yollarını ayıracak

Doğuş Holding ile Crate&Barrel yollarını ayıracak

Türkiye organize perakendesindeki gelişme hazır giyimden mobilyaya birçok yabancı perakende grubunun ilgisini çekiyor. Amerika'nın lüks tüketiciye hitap eden mobilya, dekorasyon markası Crate&Barrel da Türkiye'ye fiilen geçen yıl adımını attı.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Doğuş GYO'dan pay satış açıklaması!

Doğuş GYO ana hissedarı Doğuş Holding A.Ş. 19 Ağustos tarihinde Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 12 bin 894 adet 8,77 ve 3 bin 500 adet 8,70 TL fiyattan olmak üzere toplam 16 bin 394 adet satış işlemi gerçekleşti.

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank'ın kredi sözleşmesi yenilendi!

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank N.V. arasında 24 Aralık 2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda imzalanan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklanan Kredi Sözleşmesinin (Facility Agreement) revize edildiği açıklandı. 

Doğuş GYO Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 14 Aralık 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş." ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzalandı.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Doğuş Holding'in 10. kupon ödemesi tamam!

Doğuş Holding'in TRSDOGH72112 ISIN kodlu tahviline ilişkin olarak 10.kupon ödeme işlemi 27 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirildi...

Doğuş GYO borç azaltmak için Kuveyt Türk ile sat ve geri kirala sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO mevcut kredi borçlarının kısmen kapatılması ve finansal giderlerin azaltılması amacıyla Kuveyt Türk ile finansal kiralama sözleşmesi imzaladı...

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 13 Aralık 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş." ile anlaştı...

Doğuş Grubu Türkiye'ye 7.5 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk, son 10 yılda yaptıkları 9 milyar dolarlık yatırımın 7.5 milyarını Türkiye’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. etap nazım imar planı değişikliği tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Doğuş Holding ile Crate&Barrel yollarını ayıracak Haberi

Doğuş Holding ile Crate&Barrel yollarını ayıracak

Türkiye organize perakendesindeki gelişme hazır giyimden mobilyaya birçok yabancı perakende grubunun ilgisini çekiyor. Amerika'nın lüks tüketiciye hitap eden mobilya, dekorasyon, aksesuar ve mutfak eşya markası Crate&Barrel da Türkiye'ye fiilen geçen yıl adımını attı. 


Türkiye'ye gelirken yerli bir ortak ile hareket etmeyi tercih eden marka, Ferit Şahenk'in kaptanlığında ilerleyen Doğuş Holdingi kendine partner seçti.


Daha doğrusu kamuoyu böyle sanıyor ama öğrendiğimiz kadarıyla Crate&Barrel'ı Türkiye'ye getiren Doğuş Avenu Dış Ticaretin arkasında başka ortaklar da var. Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarına göre, Doğuş Avenu Dış Ticaretin yüzde 51’i Doğuş Holding'e ait. Tam bir yıl önce kurulan şirketin yüzde 49 hissedarı ise Avenu Dış Ticaret. B grubu hisseleri temsil eden bu şirketin geçen yıl Ağustos ayında Mehmet Zeki Üçdoğan ile Aytaç Erkaya tarafından kurulduğu biliniyor. Bu...