16 / 05 / 2024

Doğusan Boru sermaye

Doğusan Boru sermaye

Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğusan Boru sermayesi ile ilgili kamuya açıklanmamış durum olmadığını belirtti.

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

Azerbaycan ve Türkiye'nin küresel doğal gaz projesinde kapasite artırımına gidilecek

Azerbaycan doğal gaza talebin artması nedeniyle Güney Kafkasya Boru Hattı, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) ve Trans Adriyatik Boru Hattı'ndan (TAP) oluşan Güney Gaz Koridorunun potansiyelini genişletmeyi planlıyor.

Doğuş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Doğuş GYO, 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verildi.

TürkAkım'da derin deniz boru inşaatı başladı!

Rus enerji şirketi Gazprom, TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin derin deniz kısmındaki boru hattının inşasına başlandığını açıkladı.

3 ilde doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Rize, Trabzon ve Kastamonu illerinde inşa edilecek doğalgaz boru hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı..

Doğuş GYO sermaye bilgilerini yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, sermayeyi temsil eden paylara ilişkin bilgilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Doğuş GYO sermaye artırımını tescil etti!

Doğuş GYO, bedelsiz sermaye artırımına ilişkin tescil işlemini açıkladı. Karar, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Doğusan İnşaat konuta yöneldi!

25 yıldır faaliyet gösteren Doğusan İnşaat, karayolları, köprü, baraj, altyapı yatırımlarıyla yükseliyor. Firma konut alanında iddiasını kanıtlayacak.

Doğusan İnşaat 25. yılını kutladı!

İzmir'de faaliyet gösteren Doğusan İnşaat, 25'inciş yılını kutladı. Firma, yönetim kadrosu ve çalışanlarıyla birlikte Alaçatı'da toplandı.

TANAP'ın maliyeti 4,5 milyar euro!

Trans Adriyatik Boru Hattı (TAP) Genel Müdürü Ian Bradshaw Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Avrupa ayağı olan TAP'ın geliştirme takviminin tamamen Şah Deniz 2'nin geliştirilmesiyle uyumlu olarak planlandığını söyledi.

Türk Akımı anlaşması kabul edildi!

Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesine ilişkin anlaşma, Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma’da kabul edildi.

BOTAŞ'ın Hakkari ve Artvin ihaleleri Ocak'ta!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Hakkari ve Artvin illeri doğalgaz boru hattı yapım işi için yeni yılın ilk aylarında ihaleye çıkılacağını duyurdu.

Türk Akımı'nın hükümetlerarası anlaşması onaylandı!

Rus gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıması planlanan Türk Akım doğalgaz boru hattı projesinin hükümetlerarası anlaşmasının onayına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğusan Boru sermaye Haberi

Doğusan Boru sermaye

Doğusan Boru Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen Olağındışı fiyat ve miktar harekeine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri VIII no:54 sayılı Özele durumların Kamuya açıklanmasına  ilişkin Tebliğinin 21 ve 22. maddelerine göre henüz Kamuya açıklanmamış özel durum...