05 / 05 / 2024

doğusan Edra Çeşme Evleri

doğusan Edra Çeşme Evleri

Dünya standartında bir provans noktası olan Alaçatı-Çeşme destinasyonunun en yeni öncülerinden biri Edra Çeşme Evleri. Dış cepheleri teak ağacı ve doğal taştan oluşan tek kat görünümlü Edra Evleri’nde kişiye özel konforun tüm ayrıntılarını düşünüldü

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Reges Çeşme Nisan'da açılıyor!

Turizm sezonu yaklaşırken, The Luxury Collection markasının otantik deneyim ve şık atmosfer yaklaşımı doğrultusunda misafirlerine konaklama deneyimi sunan Reges, a Luxury Collection Resort&Spa Çeşme, nisan ayının ortasında sezonu açmaya hazırlanıyor. 

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Doğa Rutkay'ın Çeşme'deki taş villası!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan villasını satın alırken sadece kapı deliğinden bakarak karar vermiş...

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 21.9 milyon TL'ye satılık doğal sit alanı!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Musalla Mahallesi 441 ada, 38 parselde yer alan 54 dönüm tarla tapulu 1. derece doğal sit alanını 21 milyon 893 bin 262 TL'ye satıyor...

Kenan Doğulu Çeşme'den ev bakıyor!

Yakışıklı popçu Kenan Doğulu, evliliğini kurtarmak için her yolu denerken bir taraftan da Çeşme'de ev bakıyormuş

İzmit Kuruçeşme Polis Karakolu yeniden açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kuruçeşme Polis Karakolu’nun Cuma günü tekrar açılacağını açıkladı.

Kındılçeşme kamp alanı kullanıma kapatıldı!

Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Kamp alanı yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.

Çeşme'de RES için yapılan imar planları iptal!

Çeşme'de, 1'inci derecede doğal sit alanına kurulan Rüzgar Enerji Santralleri (RES) için yapılan koruma amaçlı imar planları, Danıştay 6'ncı Dairesi tarafından bozuldu. 

Valory Çeşme’de temeller atıldı!

Yiğitoğlu Grup imzasına sahip Valory Çeşme projesi kalabalıktan uzakta, doğayla iç içe bir yaşam seçeneği sunuyor. Valory Çeşme’de temeller atıldı.

Yenibosna Çobançeşme Karat 34 fiyat 2017!

Baş Yapı ve Doğa Şehircilik tarafından inşa edilen Karat 34 Rezidans projesi 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yenibosna Çobançeşme Karat 34 fiyat 2017...

Bakan Arslan'dan Doğu Karadeniz'e tren müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Doğu Karadeniz'e tren müjdesi verdi.

Çeşme Edra Evleri'nde kişiye özel konfor!

İzmir'de 1987'den beri faaliyet gösteren Doğusan İnşaat tarafından hayata geçirilen Edra Evleri'nde kişiye özel konfor öne çıkıyor. Proje 365 gün yaşam sunuyor.

doğusan Edra Çeşme Evleri Haberi

doğusan Edra Çeşme Evleri

Doğusan İnşaat’ın ilk konut projesi Edra Çeşme Evleri 2014’de başladı.  Edra Çeşme Evleri yeni ihtiyaçlara yönelik olarak tasarlandı. Dünya standartında bir provans noktası olan Alaçatı-Çeşme destinasyonunun en yeni öncülerinden biri Edra Çeşme Evleri, çağdaş, modern ve minimalist yapısıyla eski-yeni dengesindeki bölgeye katma değer sağlıyor.


Edra Çeşme Evleri, her biri kendisine ait havuzlu dokuz evden oluşuyor. Dış cepheleri teak ağacı ve doğal taştan oluşan tek kat görünümlü Edra Evleri’nde kişiye özel konforun tüm ayrıntılarını düşünüldü.


28 YILLIK TECRÜBE

28 yılı aşkın süredir otoyol, köprü, tünel, sanayi, deniz, su, sanat, eğitim ve spor yapıları alanında faaliyet gösteren Doğusan İnşaat Türkiye’nin dört bir yanında birçok projeyi başarıyla tamamladı. Doğusan İnşaat, gerek tecrübesi, gerek teknik personeli ve gerekse sürekli yenilenen makine parkıyla gelişen Türkiye’nin büyük ve...