04 / 05 / 2024

Doğusan özelleştirme son durum

Doğusan özelleştirme son durum

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 2007 yılında özelleştirme kapsamına alınan Doğusan Boru'daki ÖİB paylarının özelleştirme işlemleri ile ilgili sürenin iki yıl uzatıldığını açıklandı

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesinde son durum ne?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 2011'den bu yana özelleştirme kapsamındaki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'ndaki son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

Türkiye'de özelleştirme zamanı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ve Taşucu Limanı özelleştirilecek. Çamlıca 1 HES özelleştirmesinde son teklifler 29 Haziran'da alınacak. Yapılan bu özelleştirmelerle Türkiye'de özelleştirme çalışmaların arttığı görülüyor.

Sümer Holding ve Maliye Hazinesi özelleştirme ihaleleri ertelendi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding ve Maliye Hazinesi gayrimenkullerini özelleştiriyor. Özelleştirme ihalelerin son teklif verme tarihi 07 Mart 2017 Salı günü saat 17:00’ye kadar uzatılmıştır.

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 11 özelleştirme!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'deki 11 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor. Özelleştirmeler için son teklif verme tarihi 26 Nisan 2017 olarak belirledi.

Doğusan Boru'nun özelleştirme ihalesi iptal edildi!

Doğusan Boru’nun özelleştirme ihalesinin iptaline karar verildiği KAP’a bildirildi. Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret AŞ’deki yüzde 56,09 oranındaki kamu hissesine yönelik nihai pazarlık görüşmesi dün gerçekleşmişti.

Karacaören HES projelerinin özelleştirme ihalesi son aşamada!

Karacaören I ve II Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesinde son sürece gelindi. Özelleştirme için 515 Milyon TL teklif verildi. Teklifi GAMA Enerji A.Ş. verdi.

İzmir Alsancak Limanı özelleştirme sürecinde son durum ne?

Özelleştirme süreci bitince Avrupa’nın ilk 10, dünyanın ilk 50 limanı arasına girecek olan İzmir Alsancak Limanı'nda son durum ne? İşte Habertürk Gazetesi'ndeki o yazı şöyle:

Palandöken'in özelleştirme ihalesi 30 Temmuz'a ertelendi!

Palandöken ve Konaklı kayak tesislerinin özelleştirme ihaleleri için son teklif verme süresi uzatıldı. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

ADÜAŞ'ın Bursa'daki özelleştirme ihalesinin son teklif verme tarihi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ADÜAŞ'ın, Bursa Osmangazi ilçesinin Çekirge Mahallesindeki taşınmazın özelleştirilmesi ihalesinde, son teklif verme tarihi uzatıldı.

Doğalgaz çevrim santrallerinde özelleştirme yapılacak!

ÖYK onayının ardından doğalgaz çevrim santrallerinde de özelleştirme süreci başlayacak. Yeni paketle birlikte 2 milyar dolarlık gelir elde edilmesi bekleniyor.

Doğusan'ın özelleştirme işlemi uzatıldı!

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 2007 yılında özelleştirme kapsamına alınan Doğusan Boru'daki ÖİB paylarının özelleştirme işlemleri ile ilgili sürenin iki yıl uzatıldığını açıklandı

Özelleştirme İdaresi Bodrum'da gayrimenkul satıyor: 5 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muğla'nın Bodrum ilçesindeki taşınmazı "satış", yat limanı imarlı arsayı da "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirecek. İhale için son teklif verme tarihi 22 Aralık 2014 olarak belirlendi.

Doğusan özelleştirme son durum Haberi

Doğusan özelleştirme son durum


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 2007 yılında özelleştirme kapsamına alınan Doğusan Boru'daki ÖİB paylarının özelleştirme işlemleri ile ilgili sürenin iki yıl uzatıldığını açıkladı.


ÖİB'in KAP'a yaptığı açıklamada, sürenin 31 Aralık 2014'ten itibaren uzatıldığı belirtildi. ÖİB'in internet sitesinde yer alan bilgilere göre, ödenmiş sermayesi 20 milyon lira olan Doğusan Boru'da ÖİB'in yüzde 56.09 payı...