15 / 05 / 2024

doğuya giden öğretmene ev

doğuya giden öğretmene ev

GAP Eylem Planı’na göre, Doğu'da görev yapacak öğretmenlerin uzun süre görev yapmaları için farklılaştırılmış ücret politikası izlenecek. Eğitim ikamet merkezlerinin sayısı artırılacak.

Türkiye'ye doğrudan yatırımlarda gayrimenkul yatırımı zirvede!

Gayrimenkul hariç, doğrudan dış yatırımlar tablosunda ilk defa negatife dönüş yaşandı. Yurtdışına giden doğrudan yatırımların gelen yatırıma oranı yüzde 103’ü geçti. İşte ayrıntılar...

Türk çiftçisinin gözbebeği! Toprağın bereketli çocuğu, verimiyle gözleri kamaştırdı! Yeni hedef ilginç

Türkiye'de yetişen çok sayıda ürün var. Ancak Türkiye bu ürünlerden bazılarında dünyada liderlik ediyor. İşte o ürünlerden biri de kiraz. Üreticisini her daim sevindiren kiraz yine yanıltmadı. Kirazda şimdi uzak doğuya ihracat hedefleniyor.

Dolar o tarihte 10 TL olacak! Ünlü ekonomistten beyin yakan açıklama! Son dakika bombası! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika dolar kuru 18,67 TL seviyesinden işlem görüyor. 19 TL sınırına doğru giden dolar için beyin yakan '' 10 TL'' açıklaması Ekonomist Engin Avcı'dan geldi. 

İTO’daki seçim rüzgarı esmeye başladı! Kim aday kim değil?

700 bine doğru giden üye sayısıyla dünyda en büyük ticaret odaları arasında olan İstanbul Ticaret Odası’nda seçim yarışı rüzgarları esmeye başladı. İTO'nun Eylül olağan meclis toplantısında ise yeniden aday olacağını açıklayan İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in konuşması sık sık alışlarla kesildi.

Benzine yüksek dolar zammı geliyor! 'Ben hep 50 liralık alıyorum' tarih olacak

Akaryakıt fiyatları artan dolar yüzünden yeni zamlarla yine cep yakacak. Eşel mobil sisteminin kaldırıldığı günden beri litresi 25 liraya doğru giden benzine 11 Mayıs Çarşamba'dan geçerli olacak şekilde 1 lira 12 kuruş zam gelecek.

Gayrimenkul sektörü doğrudan yatırımları nasıl etkiledi?

Türkiye’den yurt dışına giden yatırımların, gelen doğrudan yatırımlara oranındaki artış 2006 yılından yüzde 4 iken 2019 yılında bu oran yüzde 34’e yükseldi. Peki bu yükselişte gayrimenkulün payı nedir? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Ekonomi artık dünyada doğuya doğru kayıyor. Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda. Onun için doğuya ihracatımızı artırmak durumundayız." dedi.

Duble yol seferberliği tam gaz devam!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun temel atma töreninde konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin batıdan doğuya, kuzeyden güneye bölünmüş yollarla donatıldığını söyledi. 

Doğu ve Güneydoğu'ya yatırımda ihtiyaç dışı arz için önlem alınacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, katıldığı canlı yayınında geçtiğimiz haftasonu açıklanan doğuya yapılacak olan 62 milyar liralık yatırım hakkında konuştu.

Doğuya yatırım durdu, oteller boş, bankalar kredi vermiyor!

Doğu ve güneydoğuda silahların tekrar gün yüzüne çıkması, üç yıldır bölgeye yatırım için çırpınan iş adamlarını ve nakliyecileri vurdu. Bölgede konut satışları da durma noktasında...

Rixos Hotels Dubai ve Mısır'da otel açacak!

Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da tesisleri bulunan ve bu pazarlarda hızlı büyüyen lüks otel zinciri olan Rixos Hotels, BAE ve Körfez’den sonra Küba, Meksika, ABD, Karayipler ve uzak doğuya açılıyor.

Bağcılar Merkez Camii 30 metre kaydırılacak!

Hızlı göç ve çarpık yapılaşmanın bir ürünü olarak yaklaşık 40 yıl önce doğan ,İstanbul Bağcılar ilçesinin merkezi, kentsel dönüşümle yeniden kurgulanacak. Bağcılar Merkez Camii proje kapsamına 30 metre doğuya kaydırılacak.

Devlet Doğu'ya giden öğretmene ev verecek!

GAP Eylem Planı’na göre, Doğu'da görev yapacak öğretmenlerin uzun süre görev yapmaları için farklılaştırılmış ücret politikası izlenecek. Eğitim ikamet merkezlerinin sayısı artırılacak.

doğuya giden öğretmene ev Haberi

doğuya giden öğretmene ev

GAP Eylem Planı’na göre, Doğu'da görev yapacak öğretmenlerin uzun süre görev yapmaları için farklılaştırılmış ücret politikası izlenecek.  


Eğitim ikamet merkezlerinin sayısı artırılacak. Bu merkezler özellikle köylerde ev bulmakta zorlanan öğretmenlerin ihtiyacını karşılayacak. Böylece tayini çıkan öğretmen, kalacak yer sıkıntısı yaşamadan tüm ev eşyalarının bulunduğu bu merkeze...