22 / 05 / 2024

doha Türk Fashion Center AVM

doha Türk Fashion Center AVM

Katar Doha'daki Türk Fashion Center alışveriş merkezi (AVM) açıldı. AVM'de kadın, erkek, çocuk giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerine ait 12 Türk markası bulunuyor...

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine destek!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu, Türkiye ve Katar arasındaki ticari faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Göksu, açıklamasında Türk inşaat şirketlerinin Katar'daki alt yapı projelerine destek verdiğini söyledi.

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

Doha'da Türk Fashion Center AVM açıldı!

Katar Doha'daki Türk Fashion Center alışveriş merkezi (AVM) açıldı. AVM'de kadın, erkek, çocuk giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerine ait 12 Türk markası bulunuyor...

Türk ve Katarlı müteahhitlere yatırım çağrısı!

Doha’nın şehir merkezindeki en yeni kongre ve fuar merkezi Doha Exhibition and Convention Center’da gerçekleştirilen 2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firması katıldı. 

Türk inşaatçılar Katar'da gövde gösterisi yaptı!

Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı’nda Türk işadamları katılım gösterdi.

Katar'da ilk Türk hastanesi açıldı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Katar'da inşa edilen ilk Türk hastanesinin açılışı için başkent Doha'ya gitti. Açılışı yapılan hastanenin tüm çalışanlarının Türk olması, yurtdışında bu türün ilk örneği oldu.

Katar'daki ilk Türk okulu açıldı!

Katar'daki ilk Türk okulu açıldı. Karatosun, Türk Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ve Türkiye'nin Doha Büyükelçiliği gözetiminde faaliyet gösterecek Türk Okulu'nun diğer özel okullara kıyasla daha ucuz olduğunu belirtti.

Katar'daki ilk Türk okulu bugün açılıyor!

Katar'da eğitim verecek ilk Türk Okulu, başkent Doha'da bugün açılacak. Okul, 11 bin metrekarelik bir alanda 2 yılda inşa edildi.

Katar'dan Türk müteahhitlerin ülkeyi terk etmesine yasak!

Katar sel baskınında zarar gören binaları inşa eden Türk müteahhitlerin ülkeyi terk etmesini yasakladı. Katar'ın başkenti Doha'da altyapı neredeyse tamamen çökmüş seller nedeniyle yollar kapanınca okullar da tatil edilmiş ve AVM'ler kapatılmıştı.

Türk Hava Yolları Samsun tanıtım turu düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen 4 günlük tanıtım turuna katılarak Cidde, Riyad, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Umman, Kuveyt ve Bayreyn'den Samsun'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Erdoğan Katar'da Türk Çarşısı'nın temelini attı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim, Doha'da Türk ve Katar firmalarının ortaklığında yapılacak Türk çarşısının temel atma törenine katılarak ilk harcı döktüler.

4.4 milyar dolarlık Doha metrosuna Türk imzası!

2022 Dünya Kupası'na hazırlanan Katar'daki en büyük metro ihalesini STFA ve Yapı Merkezi'nin aralarında bulunduğu konsorsiyum kazandı. Bu Türk şirketlerin yurtdışında kazandığı en yüksek bedelli proje...

Irak Sanayi Bakanlığı fabrika kurmak için Türk ortak arıyor!

İstanbul Fashion Fair'e katılan Iraklı alım heyeti, Irak'ta yapılacak ilk fabrika için Türk ortak arayışına girdi

doha Türk Fashion Center AVM Haberi

doha Türk Fashion Center AVM

Katar Doha'da, 12 Türk giyim ve aksesuar markasını bünyesinde barındıran "Türk Fashion Center" alışveriş merkezi (AVM) açıldı. AVM bin 500 metrekarelik alanda hizmete girdi. AVM'de kadın, erkek, çocuk giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerine ait 12 Türk markası yer alıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AVM'nin açılışına Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer, Türkiye'nin Doha Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Burak Güreşçi ve Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Muhammed bin Ahmed bin Tuvar el-Kuvari de...