14 / 05 / 2024

doka Çikolata Park projesi

doka Çikolata Park projesi

Ordu’da fındık tanıtımına katkı amacıyla deniz kenarına “Çikolata Park” projesi yapılacak. Projede fındık müzesi de yer alacak. 10 milyon TL'ye mal olacak projenin yüzde 75'lik kısmı DOKA tarafından karşılanacak...

Tarım Kredi Market’te Türk kahvesi, lokum, çikolata ve kolonya fiyatları dibe vurdu! Nisan 2024 Tarım Kredi kataloğu!

Tarım Kredi Kooperatif Market’te Ramazan Bayramı’na özel olarak yüzleri güldüren indirim başladı. Söz konusu indirime göre bayram şekeri, çikolata ve kolonyada indirim yapıldı. İşte Tarım Kredi Market indirimli fiyat listesi...

A101 indiriminde son gün bugün, alan sepeti dolduracak! Çikolata 44 TL'ye, zeytinyağı 165 TL'ye çakıldı!

A101'in 28 Ekim 3 Kasım tarihleri arasında geçerli indirimi bugün sona erecek. Bu kapsamda Çikolata 44 TL'ye, zeytinyağı 165 TL'ye düştü.

Çikolata sevenlere duyurulur! Migros'ta 113 adet çikolata çeşidi yüzde 30 indirimle satışa çıkarıldı!

Migros'tan çikolata sevenlere cazip kampanya. Perakende şirketi 113 adet çikolatayı yüzde 30 indirimle satışa çıkardı. İşte Migros'ta indirimli çikolatalar ve fiyat listesi...

YARIN BAŞLIYOR: BİM'de Birlikten Berekete kampanyası, sepet dolduracak! Peynir, çikolata, makarna, bulaşık deterjanı...

BİM'in 26 Eylül 2023 tarihi itibarıyla başlayacak indirimi yarın start alacak. Birlikten Berekete kampanyası, sepet dolduracak! Peynir, çikolata, makarna...İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

A101'den çılgın kampanya! Online katalogda toz şeker, mercimek, salça, çikolata ve peynir fiyatı dibi gördü!

A101 haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. A101'de Toz şeker, mercimek, salça, çikolata ve peynir fiyatı dibi gördü. İşte indirimli aktüel ürünler kataloğu..

El Nino kakao üretimine darbe vurdu! Çikolata üretiminde kriz büyüyor!

Kakaonun en çok yetiştirildiği yer olan Batı Afrika’da şiddetli yağış ve El Nino’ya bağlı hava olayları nedeniyle bu yılki hasat verimsiz oldu. Bu durumun çikolata üretimini olumsuz yönde etkileyeceği belirtildi.

Çikolata tüketiminde Avrupa’nın çok gerisindeyiz!

Çikolatanın 1550 yılında Avrupa’ya ilk geldiği günün yıl dönümü olarak 7 Temmuz’da ‘Dünya Çikolata Günü’ çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Avrupa’da kişi başı tüketim oranı 8,7 kg iken, Türkiye’de ise bu miktar hala 2,5 kg civarında.

ŞOK'ta bayram heyecanı; Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye düştü

Şok market Kurban Bayramı özel kataloğu yayımlandı. Şok'ta 21 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak indirimde Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

Çikolata üreticilerinden ‘merdiven altı’ uyarısı! Sağlıksız koşullarda üretilen çikolatalar tehlike saçıyor!

Ramazan Bayramı öncesi tatlı ve çikolata pazarında hareketlilik başladı. Üreticiler bayram hazırlıklarına başlarken, merdiven altı üreticilere karşı da tüketicilerin uyanık olmasını istediler. Çikolata üreticileri bayram alışverişi yaparken tüketicilere önemli uyarılarda bulundu.

Migros’ta ekmek yüzde 50 ketçap yüzde 30 ton balığı yüzde 30 çikolata yüzde 25 indirimde! 11 Şubat 2023 fiyat listesi…

Migros’ta görülmemiş kampanya başladı! Ekmek yüzde 50, ketçap yüzde 30, ton balığı yüzde 30, çikolata yüzde 25 indirimde! İşte tüm ürünler ve 11 Şubat 2023 fiyat listesi…

Çikolata severlere kötü haber! Bitter çikolatada ‘kurşun’ çıktı!

Çikolata severlere kötü bir haberimiz var. Özellikle bitter çikolata düşkünlerini ilgilendiren habere göre, gıda mühendisleri tarafından yapılan incelemelerde birçok üründe kurşun tespit edildi.

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

Doka Restoran Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doka Restoran Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Güngör ve Yunus Güngör ortaklığında kuruldu.

doka Çikolata Park projesi Haberi

doka Çikolata Park projesi

Ordu’da fındık tanıtımına katkı amacıyla deniz kenarına “Çikolata Park” projesi yapılacak. Projede fındık müzesi de yer alacak.


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı İlçe Belediyesi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Ordu Ticaret Borsası ve Gülyalı Gelişim Derneği tarafından Gülyalı ilçesinde 1800 metrekaresi kapalı alan olmak üzere 60 bin metrekare alan üzerine "Çikolata Park" kurulması için çalışmalar sürüyor.


Butik çikolata üretiminin ve satışının yapılacağı parkta seyir tepesi, oyun alanları, cafe, restoran, fındık müzesi, yüzer sahne, su oyunları, eğlence parkı, yöresel mimari maketler, yöresel ürünler, tematik park, çikolata ile fındık figürlü oyun parkları ve spor alanları da yer alacak.


Parka gelen ziyaretçiler çikolatanın yapım aşamalarını görebilecek, çocuklar kendi çikolatalarını da yapabilecek. 10 milyon TL'ye mal olacak projenin yüzde 75'lik kısmı DOKA tarafından karşılanacak.


TOKİ...