02 / 05 / 2024

dokuma arazisine ne yapılacak

dokuma arazisine ne yapılacak

Kepez Belediyesi, 488 dönümlük Dokuma Fabrikası arazisinin 238 dönümlük kampus kısmında yapacaklarına dair bir fikir projesi yarışması düzenlemeye hazırlanmaktadır.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

Millet Bahçesi'ne komşu 10 konut projesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Millet Bahçesi olacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı arazisine komşu ilçelerde konut fiyatları rekor düzeye ulaştı. Peki, hangi konut projeleri Millet Bahçesi'ne en yakın konumda bulunuyor? Sizler için araştırıldı....

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisine ne yapılacak?

KİPTAŞ’ın Genel Müdürü İsmet Yıldırım, 4 Nisan'da satın aldıkları Etiler Polis Meslek Yüksekokulu'na AVM yapmayacaklarını açıkladı. 

Ankara Atatürk Çocuk Yuvası'nın arazisine ne yapılacak?

Ankara'da bulunan Atatürk Çocuk Yuvası Haziran'da kapatılacak. Bina ve 39 dönümlük araziye ne yapılacağı henüz netleşmedi. Tarihi yurdun, müze olarak korunması istendi.

Arda Turan Sütlüce arazisine ne yapacak?

Arda Turan, Sütlüce’de 4 milyon dolara aldığı araziye otel yaptıracağı haberini yalanladı. Arsayı yatırım amaçlı aldığını söyleyen Turan, "Otel yapma niyetim yok" dedi.

Murat Hüdavendigar Üniversitesi'nin arazisine yurt planı!

FETÖ’ye ait olduğu nedeniyle kapatılan Murat Hüdavendigar Üniversitesi’nin Başakşehir İkitelli'de arazisine yurt yapılması planlanıyor. Teklif, Başakşehir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne sunuldu.

Güneş Tepe İstanbul'un lansmanı Haziran'da!

Güneşli'deki dev İçdaş arazisine yapılacak proje Güneş Tepe İstanbul adıyla satışa çıkacak. Aydınlı-Metal Yapı Konut A.Ş. Ortaklığı'ndaki Güneş Tepe İstanbul'un lansmanı Haziran'da yapılacak...

Manisa Sümerbank arazisine ne yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında konuk etti. Ziyarette, Sümerbank arazisine kazandırılacak olan proje hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yüreğir'deki TİGEM arazisine ne yapılacak?

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yedi yılda ilçeye yaptıkları hizmetleri 5 Ocak Gazetesine değerlendirdi. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, hizmet ataklarının hızla devam edeceğini ve Yüreğir'in Adana'nın parlayan yıldızı haline geldiğini söyledi

TOKİ, Adana 5 Ocak Stadı arazisine ne yapacak?

Sarıçam’da TOKİ tarafından yapılan Koza Arena Stadı yükseldikçe kent merkezindeki 5 Ocak Stadı arazisinin akibeti merak ediliyor.

Merkez Bankası'nın Levent'teki arazisine cami mi yapılacak?

Merkez Bankası’nın, Levent’teki en değerli arazisine cami yapılmasını isteyen Beşiktaş Müftülüğü, plan değişikliği yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) başvurdu.

Bayrampaşa Cezaevi arazisine ne yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, eski Bayrampaşa Cezaevi arazisine konut, hastane, otopark, cami, sosyal ve kültürel tesis yapılmasına ilişkin yeni planı kabul etti.

dokuma arazisine ne yapılacak Haberi

dokuma arazisine ne yapılacak

Kepez Belediyesi, 488 dönümlük Dokuma Fabrikası arazisinin 238 dönümlük kampus kısmında yapacaklarına dair bir fikir projesi yarışması düzenlemeye hazırlanmaktadır. Dokuma için “fikir projesi yarışması” düzenlenecek olması, eski Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’in 2005 yılında AVM yapması için Turkmall’a ihalesiz yaptığı 49 yıllık tahsisin iptalinin kesinleşmesi sonrasında sevindirici bir gelişmedir. Ancak 488 dönümlük Dokuma alanının ikiye bölünerek projelendirilecek olması 2005’te “Dokuma’da Antalyalıların dediği olacak” sloganıyla yola çıkıp gece yarısı yapılan ihalesiz tahsislere tanık olmuş Antalyalıların kafasında yeni sorular oluşturmaktadır.

Bilindiği gibi Kepez Belediye Meclisi, 2015 yılı başında Dokuma alanı için bir komisyon kurarak, bazı siyasi partileri ve meslek gruplarını Dokuma Fabrikası alanında bilgilendirmiş ve 238 dönüm alana dair önerileri derlemiştir. Bu komisyonun hazırladığı rapor Kepez Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında görüşülecektir....