18 / 07 / 2024

dokuz eylul ogrencı donanım evi

dokuz eylul ogrencı donanım evi

Dokuz Eylül Üniversitesi, öğrencileri için donanım evi açtı!

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Kruvaziyerlerde yılın dokuz ayındı yolcu sayısı yüzde 54 artış gösterdi

Türkiye'deki limanları ziyaret eden kruvaziyer yolcu sayısı senenin dokuz ayında geçen senenin aynı zamanına göre yüzde 54,1 yükselerek 1 milyon 97 bin 175'e çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage faizi son dokuz ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,85'ten yüzde 7,07'ye çıktı. Bu rakam son dokuz ayın en yüksek seviyesi...

Dokuz Ambalaj Reklam Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz Ambalaj Reklam Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Işık tarafından kuruldu.

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Türkiye dokuz ayda 9,3 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım aldı!

Türkiye'ye yapılan Uluslararası Doğrudan Yatırımlar (UDY) bu yılın dokuz ayında 9.282 milyon ABD Dolarına ulaştı.

Torunlar GYO, 2022'nin ilk dokuz ayında ne kadar satış gerçekleştirdi?

Torunlar GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 2022'nin ilk dokuz ayında 1.933 milyon Türk Lirası satış hasılatı elde etti. İşte ayrıntılar...

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..

Dokuz Nokta İnşaat Ve İş Makinaları Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz Nokta İnşaat Ve İş Makinaları Limited Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Olgun tarafından kuruldu.

Dokuz Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Dokuz tarafından kuruldu.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin uygulamalı bilimler yüksekokulu Tınaztepe'ye mi taşınacak?

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Seferihisar'da bulunan uygulamalı bilimler yüksekokulunun Tınaztepe'ye taşınacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden İzmir depremi raporu!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim saat 14.51'de yaşanan 115 hayatını kaybetmesine sebep olan depremle ilgili Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi'ince (DAUM) rapor hazırlandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne fakülte müjdesı!

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin açılış törenine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Diş Hekimliği Fakültesi'nin de kurulduğunun müjdesini verdi.

dokuz eylul ogrencı donanım evi Haberi

dokuz eylul ogrencı donanım evi

Dokuz Eylül Üniversitesinde (DEÜ), öğrencilerin evlerinde ihtiyaç duydukları mobilya ve beyaz eşya gibi donanımların sağlanması amacıyla "DEÜ Öğrenci Donanım Evi" açıldı.

Buca ilçesindeki Dokuzçeşmeler Yerleşkesi'nde kurulan donanım evinin açılışını yapan DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, ihtiyaç fazlası malların, ihtiyaç sahiplerine devredilmesine yönelik bir organizasyon oluşturulduğunu söyledi.

Prof. Dr. Füzün, "Bu organizasyon insanın erdeminin bir gereği. İnsani, kültürel, dini değerler açısından da beklenen, özlenen bir organizasyon" dedi.

Açılışta geçen hafta yapılan duyuru üzerine taleplerini ileten öğrencilere eşyaları teslim edildi.

Evde kalan ve maddi durumu nedeniyle eşya sıkıntısı yaşayan öğrencilere hizmet verecek olan DEÜ Öğrenci Donanım Evi'ne bağışlanan eşyalar, talep eden öğrencilere değerlendirme kurulunun incelemesinden sonra ücretsiz verilecek.

Öğrenim süresi sonunda eşyaları geri vermek zorunda olan öğrencilerin en çok koltuk, çalışma masası ve sandalyesi ile...