14 / 05 / 2024

Dokuzsele deresi nerede

Dokuzsele deresi nerede

DSİ ve Uşak Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 9 kilometre uzunluğundaki Dokuzsele deresi ıslah edilmeye başlandı. Yaklaşık 30 milyon liraya mal olacak dere ıslahı 2015 yılında tamamlanacak.

Uşak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Dokuzsele Deresi’nin ve 6 eserin daha açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe Külliyesi’nden sağladığı canlı bağlantı ile gerçekleştirildi. 

Uşak Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatında sona gelindi!

Devlet Su işleri 2. (İzmir) Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahası, Uşak il merkezinde bulunan Dokuzsele deresi üzerinde inşa edilen "Uşak Merkez Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatı" işinde sona yaklaşıldı.

Dokuzsele deresi ıslah projesi sayesinde 500 konut sel taşkınlarından kurtulacak!

DSİ ve Uşak Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 9 kilometre uzunluğundaki kent merkezinden geçen Dokuzsele deresi ıslah projesinin yüzde 70'lik kısmı tamamlandı.

Dokuzsele Deresi ıslah projesinin yüzde 70'i tamamlandı!

DSİ ve Uşak Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 9 kilometre uzunluğundaki kent merkezinden geçen Dokuzsele deresi ıslah projesinin yüzde 70'lik kısmı tamamlandı.

Dokuzsele Deresi Islah projesindeki kamulaştırmalarda sona gelindi!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Dokuzsele Deresi Islah Projesi kapsamında çalışmaların olumlu bir şekilde seyir aldığını kaydederken,”Dere üzerinde bulunan binaların kamulaştırmalarını bitirmek üzereyiz” dedi.

Uşak Dokuzsele Deresi'ndeki işyerlerinde yıkım başladı!

Uşak Belediyesi'nin mega projelerinden biri olan Dokuzsele Deresi Islah projesi kapsamında dere kenarında işyerleri kamulaştırılarak yıkıma başlandı.

Uşak Dokuzsele Deresi'ne 35 milyon TL’lik yatırım yapılacak!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’a Dokuzsele Deresi Islah Projesiyle yaklaşık 35 milyon TL’lik yatırım geleceğini dile getirdi.

Uşak'a 35 milyon liralık yatırım!

Uşak Belediyesi'nin Dokuzsele Deresi Islah Projesi için çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında Çokkozlar mevkiinde geçiş köprüsü kurulmasının yanı sıra, ekipler Devlet Hastanesi civarından yoğun mesai harcıyor.

Uşak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Mega projelerimiz arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi ve Dokuzsele Deresi Islah Projesi, beklenenin üstünde bir hızla sürüyor. İki proje de 2016'da bitecek" dedi

Nurullah Cahan inşaat mühendisleri ile bir araya geldi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İnşaat Mühendisleri Odası'nın düzenlediği toplantıda inşaat mühendisleri ve mimarlarla bir araya geldi. Cahan, "Kentsel Dönüşüm, Kent Park, Dokuzsele Deresi Islahı gibi projelerimiz hayalden öteye geçti" dedi

Uşak'ta kentsel dönüşüm hayalden öteye geçti!

Nurullah Cahan İnşaat Mühendisleri Odası'nın düzenlediği toplantıda inşaat mühendisleri ve mimarlar ile bir araya geldi. Kentsel Dönüşüm Projesi, Kent Park Projesi, Dokuzsele Deresi Islah Projesi gibi çalışmalarda artık hayalden öteye çıktı.

Uşak Dokuzsele Deresi projesi şantiye aşamasında!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin önemli projelerinden birisi olan Dokuzsele Deresi Islah Projesi'nde şantiye aşamasına gelindiğini söyledi.

Dokuzsele Deresi Porsuk gibi olacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin önemli projelerinden birisi olan 9 kilometrelik Dokuzsele Deresi Islah Projesi'nde şantiye aşamasına gelindiğini söyledi.

Dokuzsele deresi nerede Haberi

Dokuzsele deresi nerede


DSİ ve Uşak Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 9 kilometre uzunluğundaki Dokuzsele deresi ıslah edilmeye başlandı. Yaklaşık 30 milyon liraya mal olacak dere ıslahı 2015 yılında tamamlanacak. Çalışma sonunda dere kenarında bulunan yaklaşık 500 konut taşkından kurtulacak. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Deremiz, ıslah projesi tamamlandığında Eskişehir'in Porsuk çayı ve Afyonkarahisar'ın Akarçayı gibi olacak. Projemiz 9 kilometrelik bir uzunluğu kapsamaktadır. Özellikle imajımıza etki edecek çalışma kentsel dönüşüm alanını da ciddi bir şekilde ilgilendirmektedir. Yenilene projesiyle kentsel dönüşüm alanı daha güzel olmakla beraber, kent içinde geçtiği yerlere sosyal bir hava katacak. İlimiz sosyal alanlar konusunda sıkıntılı kentlerden biri. Kent merkezinde vatandaşların ve misafirlerin gidebileceği alanlar kısıtlı. Bu imkanları en üst limite çıkarmak için çaba vermekteyiz. Dokuzsele deresi ıslahı da bu...