04 / 07 / 2024

dolar 16 lira mı oldu

dolar 16 lira mı oldu

Merkez Bankası'nın kritik faiz kararını açıklamasına sayılı gün kala dolar kuru,16 lirayı aştı! Dolar kuru, bu rakamla 18 lira rekorunu kırdığı 20 Aralık'tan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Dolar düşecek mi? 1 Dolar kaç TL? Dolarda son durum ne? İşte 22 Mayıs 2022 güncel dolar kuru!

Son zamanlarda dolar kuru heyecanla araştırılıyor! Olan da olmayan da dolar yükselecek mi yoksa süşecek mi merak ediyor. Peki, 1 dolar ne kadar? 22 Mayıs 2022 1 dolar kaç TL? İşte tüm detaylar...

Dolar zirveye oynuyor! Ünlü ekonomist o rakamı açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para üzerinde önemli analizler yapan ekonomist Tuna Kaya'dan dolar için şok eden bir açıklama geldi.

Mehmet Şimşek'ten dolar yorumu! Dolar 20 lira seviyesine kadar gerilerdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten son dakika dolar yorumu geldi. Şimşek, piyasada dolar alınmaması halinde 20'li rakamlara, 30 liranın altına gerileyeceğini söyledi. 

Citibank'tan korkutan dolar yorumu! 'Dolar sat-Lira al' tavsiyesi riskli!

ABD bankacılık devi Citibank'tan son dakika dolar yorumu geldi. Dev banka, Türk Lirası'nın dolar karşısında değer kazanacağını açıkladı.

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kaç lira? 

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası doların kaç lira olduğu araştırılıyor. 26 Nisan 2024 dolar/TL kuru...

İran-İsrail krizi sonrası dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru

İsrail'in İran'a saldırı yapması üzerine ekonomi piyasalarında hareketlilik yaşandı. İran-İsrail krizi sonrası dolar ne kadar? Dolar kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru.

Dolar 20 lira mı olacak? İslam Memiş'ten net açıklama geldi! Sakın dolarla borçlanmayın!

Seçim sonrası dolar kurunda düşüş başladı. Dolar/TL kuru düşüşe geçerken 20 lira olacağı iddiaları konuşulmaya başlandı. Peki dolar 20 TL mi olacak? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt geldi.

2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 2 Nisan 2024 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Seçim sonrası dolar değer kaybederken yatırımcılar güncel döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. 2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira?

Güncel dolar kuru: Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?

Güncel döviz kurları yatırımcının gündeminde. Yatırıcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar 'Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?' sorularını araştırıyor. 27 Mart 2024 dolar/TL kuru...

Dolar tahttan inmiyor! 1 dolar bugün ne kadar oldu? 20 Mart 2024 dolar/TL...

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Her geçen gün rekor tazeleyen dolar kuru tahttan inmiyor. Peki 20 Mart 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Dolar bugün güne nasıl başladı? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem günü olan 8 Ocak gününe değer kazançlarıyla başladı. Dolar bugün ne kadar oldu? Güncel dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 8 Ocak 2024 dolar/TL kuru.

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde rekor tazeledi. Son üç aydır yükselişe geçen dolar bugün de yükselemeye devam ediyor. 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı.

27 Kasım Pazartesi dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları

Dolar ve euro kurunda son durum vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Cuma günü 28,91 TL ile yeni rekoruna imza atan dolar kuru bugün ne kadar oldu? 27 Kasım Pazartesi dolar kaç lira? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları...

dolar 16 lira mı oldu Haberi

dolar 16 lira mı oldu

Güne 15.92 liradan başlayan dolar, saat 11.11 itibari ile yüzde 1,39 artış göstererek 16 TL sınırını aştı!

Dün 15.68 liraya kadar düşen dolar, en fazla 15,97 liraya kadar tırmanabilmişti.  Dolar kuru bugün ulaştığı 16.14 ile 20 Aralık'tan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı!

Peki, dolarda son durum ne işte detaylar...

MAYIS AYI MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yeniçağ'da yer alan habere göre; Merkez Bankası'nın dolara yön verecek faiz toplantısı 26 Mayıs tarihinde gerçekleşecek. Karar aynı gün saat 14.00'te açıklanacak. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) nisan ayı toplantısından sonra yapılan açıklamaya göre, haftalık repo faizi yüzde 14 olarak kaldı.