17 / 05 / 2024

dolar atilla yeşilada

dolar atilla yeşilada

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada  dolarda çok büyük şok yaşanacak diyerek yatırımcıları uyardı...

Ekonomist Atilla Yeşilada 'Konuta yatırım yapan binlerce kerizin acısı artmasın' dedi! Ev sahiplerinden tepki geldi!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut yatırımı ile ilgili bir paylaşımda bulundu, söz konusu paylaşıma ev sahiplerinden tepki gecikmedi. İşte Yeşilada'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcı yüzde 40'ı geçti! Ünlü ekonomist hedefi açıkladı!

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcı yüzde 40'ı geçerek iki yılın zirvesine ulaşması üzerine ünlü ekonomist Atilla Yeşilada asıl hedefi sosyal medya hesabından açıkladı. İşte ayrıntılar...

V Yeşilada ön talep topluyor! İsra Holding'ten 769 konutluk yeni proje!

İsra Holding imzası ile hayata geçirilen V Yeşilada projesinde ön talep süreci başladı. 3 etap olarak yükselecek olan projenin ilk etabı V Yeşilada Göl olarak açıklandı.

28 TL'ye inecek diyen Necmettin Batırel'den bir yeni dolar tahmini daha geldi! Rakamı duyanlar inanamadı!

Yerel seçimlere iki gün kala pek çok kişi de dolar kurunun ne kadar olacağını merak ediyor. Doların 28 TL'ye ineceğini söyleyen Necmettin Batırel'den bir yeni dolar tahmini daha geldi...

Dolar 32 TL'ye euro 35 TL'ye tırmanıyor! Dövizde tarihi anlar! 5 Mart 2024 son dakika döviz kurları

Türk Lirası'ndaki değer kaybı devam ediyor. Bugün Dolar 32 TL'ye euro 35 TL'ye tırmandı ve tarihi rekorlarını kırdı. İşte 5 Mart 2024 son dakika döviz kurları.

Konut balonu gerçekten söndü mü? Vatandaş buna ne dedi?

KONUTDER’in açıkladığı 2023 son çeyrek beklenti anketine göre konut satışlarında ve üretimde düşüş sürüyor. Piyasadaki bu durgunluk konut fiyatlarına henüz yansımazken ekonomist Atilla Yeşilada, konutta balonun söndüğü müjdesini verdi. Peki fiyatlar gerçekten düştü mü?  

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! 24 saat sonra doların yönü resmen belli olacak! Son dakika dolar/TL kuru

21 Şubat Çarşamba dolar/TL kuru rekor yükselişle 31 TL'ye merdiven dayadı. Dolarda son dakika gelişmeler yakından takip edilirken gözler yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. 

Ünlü ekonomist uyardı: Bugün kendinize bir iyilik yapın, kredi kartınızı dinlendirin!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından açıklanan verilere göre, yurttaşlar kredi kartları borçlarını ödeyemedi. Söz konusu verilerle ilgili olarak Ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada'dan da önemli bir uyarı geldi. İşte Atilla Yeşilada'nın o paylaşımı...

5 yıldır ev fiyatları düşmeyecek diyenler, şimdi de fırsat kaçtı diyor!

Geçtiğimiz günlerde Ekonomist Atilla Yeşilada,  İstanbul'da ev almanın bundan sonraki nesiller için bittiğini söylemişti. İnfo Yatırım Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Acer, X sosyal medya hesabından bu açıklamayı alıntılayarak tepki gösterdi. İşte Acer'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

Atilla Yeşilada konut satışlarını değerlendirdi: Bunlar daha iyi günler! Seneye hiç satıcı bulunamayacak!

TÜİK tarafından Aralık 2023 konut satış istatistikleri açıklandı. Söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satılarak yüzde 33,4 düşüş yaşandı. Ekonomist Atilla Yeşilada açıklanan rakamları değerlendirerek, ''Bunlar daha iyi günler'' dedi. İşte o değerlendirme...

Ekonomist Atilla Yeşilada Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklanacak. Bankanın faiz kararı ile ilgili ekonomist Atilla Yeşilada faiz beklentisini açıkladı. 

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

dolar atilla yeşilada Haberi

dolar atilla yeşilada

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakın takip ediliyor. Dolar almak isteyenler ve yatırımcılar dolar/TL kurunun ne olacağını merak ederken Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada'dan çok sert uyarı geldi. Yeşil ada ''çok büyük bir dolar şokuna hazır olun'' diyerek yatırımcıları uyardı.

DOLAR YÜKSELİŞE GEÇTİ

Piyasalarda son dakika gelişmeleri yaşanıyor.Geçtiğimiz hafta Fed Başkanı Jerome Powell'ın şahin tonda açıklamalarından sonra dolar kuru yükselişe geçti.

Pazartesi günü ise dolar endeksinin 100 dolar seviyesini aşması ile dolar kuru diğer para birimleri karşısında değer kazandı. Dolar kuru gelişmiş ülke para birimleri karşısında yükselişe geçti.

Bugün ise Merkez Bankası tarafından bir doalr hamlesi geldi. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası zorunlu karşılık oranlarını değişiştirme kararı aldı. 

Merkez Bankası tarafından alınan karara göre, döviz hesabından TL hesabına dönüşüm için belirlenen oranı...