19 / 05 / 2024

dolarda zirve

dolarda zirve

Dolar rallisinde şirketler nasıl pozisyon aldı? Hangi şirket kasasına döviz doldurdu? Hangi şirket açığa düştü. İşte detaylar...

Selçuk Geçer dolarda tarihi zirve için tarih verdi! O gün cebinde 1 doları bile olan köşeyi dönecek

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, piyasaları değerlendirerek dolarda tarihi zirve için tarih verdi. İşte doların şahlanacağı o tarih...

Dolarda 2 gün sonra kıyamet kopacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin!

Dolarda 2 gün sonra kıyamet kopacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin!

Doların rotası resmen oluştu! Elinde doları olanlar o tarihi bekliyor! Dolarda kıyamet kopacak! Hemen bakın!

16 Mart Perşembe dolar kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar endeksi 104 seviyesine kadar yükseldi. Doların rotası resmen oluştu! Elinde doları olanlar o tarihi bekliyor! Dolarda kıyamet kopacak! Hemen bakın!

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Doların yönünü belirleyecek olan kritik tarihe 7 gün kaldı. FED faiz kararı toplantısı 21-22 Mart tarihinde belli olacak. Faiz kararı 22 Mart Çarşamba günü saat 21.00'de duyurulacak. Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Altın kahini İslam Memiş, altındaki altındaki yeni zirve beklentisi açıkladı! “Bunu yapana geçmiş olsun" dedi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2023 sonu için gram altındaki zirve öngörüsünü değiştirerek yeni zirve beklentisini açıkladı. Memiş, "Bunu yapana geçmiş olsun" diyerek uyardı.

Dolarda fırtına değil resmen kasırga geliyor! Herkes bu rakamı bekliyor! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Acil bakın

Dün Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powelli'ın şahin tondaki mesajlarından sonra dolar yükslemeye başladı. Dolarda fırtına değil resmen kasırga geliyor! Herkes bu rakamı bekliyor! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Acil bakın.

Dolarda resmen deprem fırtınası başlayacak! Dolar yıkıp geçecek! Bu rakamı görenler hemen dolarlarını saklayacak

Amerika Merkez Bankası faiz kararına sayılı günler kaldı. Gözler Fed'e çevrilirken yatırımcılar da doların yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Dolarda resmen deprem fırtınası başlayacak! Dolar yıkıp geçecek! Bu rakamı görenler hemen dolarlarını saklayacak...

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Doların fırlayacağı tarih resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar acele edin!

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Doların fırlayacağı tarih resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar acele edin!

Dolarda uzman isim kimsenin söylemediğini söyledi! Gündeme bomba gibi düştü! Doların zirve yapacağı tarihi açıkladı!

Piyasalardaki hareketlilik devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar için herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı. İslam Memiş dolar fiyatlarındaki yeni haritayı açıkladı.

Yatırım yapmadan önce bu habere mutlaka bakın! İşte doların zirve yapacağı tarih

Ekonominin kötüye gitmesi ve dolardaki belirsizlik yatırım yapmak isteyen vatandaşları endişeye sokuyor. Dalgalı seyreden dolar ve akıbeti merak ediliyor Dolar uzmanı Selçuk Geçer, yatırımcıları uyararak Doların zirve yapacağı tarihide söyledi.

Dolarda kıyamete son 2 gün! Doların çarşamba gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın!

Dolarda kıyamet için geri sayım resmen başlatıldı. Dolar sadece 2 gün sonra yani çarşamba günü tam bu kadar olacak! Acilen bakın, sonra pişman olmayın!..İşte bütün ayrıntılar...

Dolarda yer yerinden oynayacak! Elinde dolar olanlar resmen köşeyi dönecek! Öyle bir açıklama geldi ki...

Piyasalar bugün açıklanacak ABD Ocak enflasyon verisine odaklanırken gözler dolara çevrildi. Dolarda yer yerinden oynayacak! Elinde dolar olanlar resmen köşeyi dönecek! Öyle bir açıklama geldi ki...

dolarda zirve Haberi

dolarda zirve

Doların aralık ayında gördüğü zirveye yaklaşmasına çok az kaldı. Hatırlanacağı gibi 20 Aralık 2021'de dolar/TL kuru 18.40 lira ile zirvedeyken bir anda 12.61 TL'ye ardından da ilerleyen günlerde 10.23 TL'ye gerilemişti.  O günden bu yana geçen 8 ay içinde dolardaki yükseliş yüzde 78 civarında.

Borsada işlem gören şirketler bu dönemde 3 ayrı bilanço açıkladı 2021 yılsonu. 2022 ilk çeyrek ve 2022 ikinci çeyrek bilançoları. Bu dönem şirketlerin finansal olarak yönetilmesini de son derece zor olduğu bir dönem oldu.  Peki, bu dönemde şirketler nasıl bir döviz politikası izledi? Dünya Gazetesi'nde yer alan haberde borsada işlem gören şirketlerin döviz pozisyonları mercek altına alınıyor.

Habere göre borsada net döviz pozisyon fazlası bulunan şirket sayısı 227. Bu sayı ilk çeyrekte 226, 2021 sonunda ise 228...