12 / 05 / 2024

Dolmabahçe Bebek yolu

Dolmabahçe Bebek yolu

1939 yılında Dolmabahçe - Bebek arasındaki yolun açılması için Belediye'ye tebligat yapılmış. Yirmi beş metre genişliğinde açılacak olan yolun projesi tanzim edilmiş ve üç sene zarfında tamamen açılmış olacakmış.

1939 yılında Dolmabahçe stadı Türk mimarlarına yaptırılmak istenmiş!

Dolmabahçe stadına İstanbul'un her tarafından halkın gelmesini temin için Kabataş iskelesi büyük vapurların yaşanabileceği hale getirilecekmiş.

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gümüş tarafından kuruldu. 

Şehri keşfetmenin en eğlenceli yolu Honda PCX125 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Şehri keşfetmenin en eğlenceli yolu" sloganıyla tanıtılan Honda PCX125 fiyatları yeni bir scooter almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Honda PCX125 fiyatları ne kadar? İşte Honda PCX125 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

e-bebek’ten anne bebek çantalarında yüzde 40 indirim fırsatı! İşte 22 Eylül 2022 e-bebek fiyat listesi

e-bebek baby mom sport sırt bebek bakım çantasında online satış kanalına özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında bebek bakım çantası füme ve lacivert renk seçenekleriyle sizi bekliyor. İşte e-bebek fiyat listesi

E-bebek'ten tüm Tommee Tippee ürünlerinde net yüzde 25 indirim fırsatı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Anne bebek markası e-bebek tüm Tommee Tippee ürünlerinde net yüzde 25 indirim kampanyası başlattı! Peki kampanyaya hangi ürünler dahil?

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Sarayı restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Saraylarının restore edileceğini açıkladı. 

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında Dolmabahçe-Levazım Tüneli'ni kaleme aldı.

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Topkapı, Yıldız ve Dolmabahçe sarayları restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda; Topkapı, Yıldız ve Dolmabahçe Sarayları başta olmak üzere bazı tarihi yapılarda restorasyon çalışmalarının yapılacağını açıkladı. 

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Dolmabahçe-Levazım tüneli binaları mı çatlatıyor?

Maçka Parkı’nda ağaçların kesilmesine sebep olan Dolmabahçe-Levazım Tüneli inşaatının şimdi de altından geçtiği Nişantaşı’ndaki binaları çatlattığı iddia edildi.

Dolmabahçe Bebek yolu Haberi

Dolmabahçe Bebek yolu



Dolmabahçe - Bebek yolu


Üç sene zarfında tamamen açılacak.


  Bebek - İstinye Sahilyolu'ndan sonra Dolmabahçe ile Bebek arasındaki yolun da açılması için Nafia Vekaleti'nce Belediye'ye evvelce tebligat yapılmıştı. Yolun projesi tanzim edilmiştir. Yakında Nafia Vekaleti'ne gönderilecektir.

  Yirmi beş metre genişliğinde açılacak olan bu yolun gerek inşaat, gerek istimlak bakımından senelere taksimi muvafık görülmüş ve buna göre de bir program hazırlanmıştır. Bu plana göre Bebek - Dolmabahçe yolu üç sene zarfında tamamıyla açılmış olacaktır.

  Birinci sene Ortaköy ile Kuruçeşme arasında ve bu yolun en dar ve binalar itibarıyla en kesif kısmını teşkil eden sahadaki binaların istimlaki ile Bebek ile Ortaköy...