02 / 05 / 2024

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Tünelleri ihalesi

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Tünelleri ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Hattı Karayolu Tünelleri ve Bağlantı Yolları İnşaatı Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri İşi ihalesi 2 Ağustos'ta...

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Primi yetmeyen EYT'li ne yapacak? İşveren emekliliğe zorlar mı? İşte yanıtı...

EYT düzenlemesinde sona gelindi. Milyonlarca kişinin gözü nasıl bir düzenleme yapılacağına çevrildi. Peki, işveren EYT'liyi emekliliğe zorlar mı? Primi yetmeyen ne yapabilecek? İşte tüm detaylar...

Akaryakıt fiyatlarında resmen deprem! Benzine peş peşe indirim müjdesi! Opet, BP, Total 19 Kasım 2022 fiyat listesi!

Milyonlarca sürücüye bayram ettirecek akaryakıt indirimi geldi. Akaryakıt fiyatlarında resmen deprem yaşanıyor. Benzine peş peşe indirim müjdesi geldi. Opet, BP, Total 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında Dolmabahçe-Levazım Tüneli'ni kaleme aldı.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Mossaıby tarafından kuruldu.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi taşınırken büyük vurgun! 

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni binasına taşınması esnasında aralarında diyaliz makineleri bulunan 10 milyon TL değerine sahip malzemeyi çalıp, sattıkları iddia edilen hastane müdürü M.G. ve 5 personel gözaltına alındı.

Dolmabahçe-Levazım tüneli binaları mı çatlatıyor?

Maçka Parkı’nda ağaçların kesilmesine sebep olan Dolmabahçe-Levazım Tüneli inşaatının şimdi de altından geçtiği Nişantaşı’ndaki binaları çatlattığı iddia edildi.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Tünelleri Müşavirlik İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Hattı Karayolu Tünelleri ve Bağlantı Yolları İnşaatı Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri İşi ihalesi 2 Ağustos'ta...

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Tünelleri ihalesi Haberi

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Tünelleri ihalesi

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Hattı Karayolu Tünelleri ve Bağlantı Yolları İnşaatı Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri İşi ihalesi 2 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 10:00'da yapılacak. İhale İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü'nce yapılacak. 

İhale Metni
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 
MÜŞAVİRLİK -MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK HİZMETİ ALINACAKTIR
DOLMABAHÇE - LEVAZIM - BALTALİMANI HATTI KARAYOLU TÜNELLERİ VE BAĞLANTI YOLLARI İNŞAATI MÜŞAVİRLİK VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ İŞİ danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edilmektedir. Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımıyla 4734 sayılı Kanunun 5 inci bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale usulü ile ihale edilecektir. 
İhale Kayıt...