24 / 07 / 2024

Dominik ve Meksika yatırım

Dominik ve Meksika yatırım

ABD'de gayrimenkul, Hırvatistan'da finans, Arnavutluk'ta da enerji yatırımı yapan Süzer'in yeni rotaları Dominik ve Meksika olacak. Grubun dikkati ağırlıkla yurtdışı projelerde.

Meksika’daki 64 metrekarelik mikro ev ağızları açık bıraktı!

Gusholder Haber Bülteni, sosyal medya hesabı üzerinden Meksika’daki 64 metrekarelik mikro evi paylaştı. İşte Gusholder'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Meksika Merkez Bankası'ndan kripto para uyarısı!

Çin ve İran'dan sonra Meksika'dan da kripto paralarla ilgili hamle geldi. Meksika Merkez Bankası, ülkedeki finansal kurumların kripto paralarda hizmet sunma ve al-sat yetkisinin olmadığını belirtti.

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden oldu. Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sunulan otel yönetimi, Maldivler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başladı.

Meksika'da 2017 yılındaki depremde çöken okulun sahibine 31 yıl hapis cezası!

Meksika'da 2017'de yaşanan  7,1 büyüklüğündeki depremde çöken ve içindeki 19'u çocuk 26 kişinin hayatını kaybettiği okulun sahibi 31 yıl hapse mahkum edildi.

Meksika'da Maya uygarlığına ait bilinen en büyük ve en eski yapı keşfedildi!

Maya uygarlığı tarafından yapılan, bilinen en eski ve en büyük yapı keşfedildi. Dikdörtgen biçimindeki devasa yapının MÖ 1000 ile 800 yılları arasında inşa edildiği tahmin ediliyor...

Meksika'da inşaat sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatlar yayımlandı!

Meksika'da tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını konusunda başdanışma kurulu olan Genel Sağlık Kurulu, inşaat, madencilik, otomobil ve kamyon imalatı sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatları yayımladı.

Dünyanın ilk akıllı orman şehri Meksika’da kurulacak!

Meksika Cancun’da ilk akıllı orman şehri inşa edilecek. Dünyanın ilk akıllı orman şehrinde 130 bin kişi ve 7,5 milyondan fazla bitki yaşayacak…

Meksika'daki AVM inşaatı çöktü! Çok sayıda ölü!

Meksika'da bulunan bir alışveriş merkezinin inşaatı çöktü. Yıkım sonucunda çok sayıda ölü ve kayıp olduğu açıklandı.

Meksika'da 150 bin pet şişe ile ada inşa edildi!

İngiliz müzisyen ve çevreci Richart Sowa, Meksika'da 150 bin pet şişe kullanarak kendi adasını inşa etti. 

Meksika'daki otel projesine deniz kaplumbağaları için onay verilmedi!

Meksika'da 23 bina ve yapay bir göl ile 520 odalı otel inşa edilmesine deniz kaplumbağaları sebebiyle onay verilmedi.

Yarım evler barınma sorununa çözüm olur mu?

Artan kentsel nüfusun barınma ihtiyaçları üzerine ortaya çıkan "yarım evler" Şili, Güney Afrika, Tayland, Gana ve Meksika'da kullanılıyor...

Kılıç Deniz Ürünleri, Dominik’te levrek tesisi aldı!

ABD pazarına göz diken Kılıç Deniz Ürünleri, Dominik Cumhuriyeti’nde levrek tesisi aldı. Tesise ilk yavruları koyan Kılıç, buradan Kuzey ve Güney Amerika’ya ihracat yapmayı planlıyor.

Dominik ve Meksika yatırım Haberi

Dominik ve Meksika yatırım

ABD'de gayrimenkul, Hırvatistan'da finans, Arnavutluk'ta da enerji yatırımı yapan Süzer'in yeni rotaları Dominik ve Meksika olacak. 


Kentbank'a el konulmasından sonra, yargıda davayı kazanmasına karşın yatırımlarını yurtdışına kaydıran Süzer Grubu, Dominik ve Meksika yolcusu. Halen ABD'de iki gayrimenkul projesi gerçekleştiren grup Hırvatistan'daki bankası KentBank'ı büyütüyor, Arnavutluk'ta HES inşa ediyor. Grubun dikkati ağırlıkla yurtdışı projelerde. Sırada Meksika ve Dominik var. Süzer Grubu Onursal Başkanı Mustafa Süzer, "Turizm sektöründe derin bir tecrübeye sahibiz ve bunu değerlendirmek istiyoruz. Yurtdışındaki yatırımlarımızı da genişletme arzusundayız. Son dönemde Dominik'le ilgileniyoruz. Dominik'te 100 milyon euro tutarındabir resort otel yatırımı hedefliyoruz ve burada Club Med ile birlikte ilerleyebiliriz. Arazi arıyoruz. Yanı sıra Meksika'da Tulum ile Cancun arasındaki coğrafyada da yatırım için arayışlarımız sürüyor" dedi. 


Grup CEO'su Sami Çakır ve Ritz...