05 / 05 / 2024

Domotex Fuarı Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor

Domotex Fuarı Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Fuarı'nın Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturduğunu söyledi.

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep'te kincisi düzenlenecek BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı bugün kapılarını açıyor.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

Trios 2023 Gaziantep'te tanıtılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın kalbindeki İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan, sanayi ve lojistiğin modern merkezi TRİOS 2023, 4-7 Ekim 2018 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda tanıtılacak. 

Gaziantep'te iki inşaat fuarı birden başlıyor!

Buıldeast Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve Gayrimenkul Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4-7 Ekim tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek.

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

Gaziantep inşaat fuarına hazırlanıyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi destekleriyle AKORT Fuarcılık tarafından düzenlenen İnşaat, Yapı ve Gayrimenkul Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Çevre ve yapı sektörünün liderleri Gaziantep'te!

Gaziantep, Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri Atık Yönetimi ve Yenilenebilir Çevre Fuarı (ÇEV-TECH) ve Alt Yapı Üst Yapı Malzemeleri Belediye Şehircilik Fuarı’na (MEBEX) eş zamanlı olarak ev sahipliği yapacak.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 25-28 Mayıs'ta!

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

Empera Halı, Domotex Fuarı’nda görücüye çıktı!

Empera Halı, sektörün dünyadaki en önemli fuarı olan Domotex Fuarı’nda ilk yurtdışı fuar deneyimini yaşadı. Türkiye’nin yeni premium halısı Empera, Domotex Fuarı’nda pek çok ülkeden katılımcıyla bir araya geldi.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Domotex Fuarı Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor Haberi

Domotex Fuarı Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor

Almanya'nın Hannover kentindeki Domotex Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katılan Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, halı sektörünü buluşturan böyle önemli bir fuarda Gaziantep'ten 58 ayrı halı markasının yer almasının önemli olduğunu söyledi. Topçuoğlu "Halı sektörünün 2016 yılı koleksiyonlarını tanıttığı ve özellikle AB ve ABD'li alıcılarla buluştuğu Domotex bu yıl ülkemiz ve halı sektörü için geçen yıllardan daha çok önem taşıyor" dedi. 


MİHENK TAŞI FUAR 

Gaziantep'in dünyanın en önemli halı merkezi haline geldiğini vurgulayan Topçuoğlu, "2016 yılı için bu fuar sektörümüzde büyük önem taşımaktadır. Özellikle yeni pazarlar olarak gördüğümüz AB, ABD ve Afrikalı alıcıların yoğun olarak katıldığı fuar halı sektörü için önemli bir mihenk taşı rolünü üstlenmiştir. Dünya markaları Gaziantep'ten gelecek üreticilerin ürünlerini ve yeni koleksiyonlarını görmek için adeta...