25 / 07 / 2024

Domotex Gaziantep 26 mayıs

Domotex Gaziantep 26 mayıs

Makine halısında Türkiye ihracat şampiyonu Gaziantep, dünyanın en önemli yer döşeme ve halı fuarı Domotex’e ev sahipliği yapacak. Gaziantep Halıcılar Odası’nın (GHO) desteklediği fuara 150’den fazla firma katılacak...

Gaziantep ve İzmir'deki 26 adet arsa satılıyor! 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Gaziantep Şahinbey ve İzmir Dikili'deki 36 adet arsa satılıyor. Peki Gaziantep ve İzmir'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

İstanbul ve Gaziantep'te iki arsa satılacak! 

İstanbul ve Gaziantep'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların muhammen bedelleri 26 milyon 282 bin  TL ile 10 milyon 203 bin TL arasında değişiyor. 

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis'teki 26 bin 253 afet konutunun kurası bu ay çekilecek!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep, Malatya ve Kilis'te konutları yıkılan ya da ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kuraları bu ay içerisinde çekilecek.

Gaziantep'te 26 kişinin yaşamını yitirdiği binaya sahte belgelerle yapı ruhsatı düzenlenmiş!

Gaziantep'te, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde yıkılan ve 26 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da yer aldığı 6 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talep edilen iddianame kabul edildi.

Gaziantep'te 26 bin metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Şahinbey'de 20 adet arsa satılıyor! İhalesi 26 Ekim'de!

Gaziantep ili Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, K.Kızılhisar, Teksilkent, Mavikent, Şahintepe ve Yeditepe mahallelerinde yer alan 20 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Gaziantep'te 26.1 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Aydınlar ve Karacaoğlan'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 107 bin 350 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Şahinbey'de 26.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 129 bin 766 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şahinbey'de 16.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan gayrimenkulü 16 milyon 130 bin 26 TL bedelle satışa çıkardı.

26 ova, büyük ova koruma alanı olarak belirlendi!

Ardahan, Gaziantep, Malatya, Nevşehir, Uşak, Van'da yer alan 26 ova, "büyük ova koruma alanı" kapsamında alındı.

Domotex Gaziantep 26 mayıs Haberi

Domotex Gaziantep 26 mayıs


MAKİNE halısında Türkiye ihracat şampiyonu Gaziantep, dünyanın en önemli yer döşeme ve halı fuarı Domotex’e ev sahipliği yapacak.


Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenecek fuar, 26- 29 Mayıs arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Gaziantep Ticaret Odası (GTO) , Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAİB) ve Gaziantep Halıcılar Odası’nın (GHO) desteklediği fuara 150’den fazla firma katılıyor. Gaziantep’te, 250‘yi aşkın firma halı sektöründe faaliyet gösteriyor. Bu firmalar 850 adetlik makine parkıyla yıllık 300 milyon metrekare makine halısı üretiyor. Gaziantep’in halı ihracatı, yüzde 7’lik artışla 2014 Ocak-Nisan’da 522. 4 milyon dolar...