16 / 05 / 2024

Dönem Kanatlı Yetiştirme Tesisi projesi

Dönem Kanatlı Yetiştirme Tesisi projesi

Sakarya ili Ferizli ilçesi sınırları içerisinde MONSAŞ İNŞAAT TARIM HAYVANCILIK SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından yapılması planlanan 110.000 Adet/Dönem Kanatlı Yetiştirme Tesisi projesi ile ilgili Halkın Katılım Toplantısı 14 Mayıs'ta yapılacak.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Tapuda yeni dönem! Herkesi ilgilendiriyor!

Tapuda yeni dönem başladı. 81 ilde yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayınlanan yeni yönetmeliğe göre, arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerine ilişkin değişiklik yapıldı.

Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı yeni dönem kayıtları başladı!

GYODER Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı'nda yeni dönem kayıtları başladı...

Koğuş tipi yetiştirme yurtlarına son!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca koruma altındaki çocukların koğuş tipi yurtlardan ev tipi bakıma geçişini sağlamak için yürütülen çalışmalar kapsamında, 973 çocuğun kaldığı son 18 yuva ile yetiştirme yurdu da yıl sonuna kadar kapanacak veya dönüştürülecek.

Kuyumcukent Gayrimenkul ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem konsolide olmayan faaliyet raporunu açıkladı.

Akfen GYO ara dönem finansal rapor tablosu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ara dönem finansal bilgilere ilişkin sınırlı denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Paltformu'nda yayınladı.

Kiler GYO ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ara dönem faaliyet raporu hakkında sınırlı denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Doğuş GYO ara dönem finansal rapor tablosu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ara dönem finansal bilgilere ilişkin sınırlı denetim raporunu kamuyu Aydınlatma Paltformu'nda yayınladı.

Çağrı Çıtanak: Bir dönem inşaatta çalıştım!

Kanal D’nin sevilen dizisi “Tatlı İntikam”da Bülent karakteri canlandıran Çağrı Çıtanak, karakterini ve oyunculuk hayatını anlattı. Çıtanak, verdiği röportajda bir dönem inşaatta çalıştığını söyledi.

Kentsel dönüşümde yeni dönem!

SPK Başkanı Ertaş: "Gayrimenkul sertifikaları düzenlemesi için Kurulumuz görevlendirilmiştir. Düzenleme ile birlikte kentsel dönüşümde yeni bir dönem başlayacak" dedi.

Dündar Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündar Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülcan Budeanu tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Bayrampaşa, İsmetpaşa Mahallesi, Kıymet Sokak'ta kuruldu.

Mardin Midyat Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi'nin ÇED toplantısı 28 Haziran'da!

Mardin, Midyat ilçesinde etlik piliç yetiştirme, piliç kesimhane ve rendering tesisi projesinin halk katılım toplantısı 28 Haziran saat 10:00'da Söğütlü Mahallesi kahvehanesinde yapılıyor.

EPDK'da yeni dönem başlıyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun denetimlerinde yeni dönem başladı. Buna göre vatandaşı mağdur eden ile müşteri memnuniyeti yüksek olanın tarifesi değişecek.

Dönem Kanatlı Yetiştirme Tesisi projesi Haberi

Dönem Kanatlı Yetiştirme Tesisi projesi

Sakarya ili Ferizli ilçesi sınırları içerisinde MONSAŞ İNŞAAT TARIM HAYVANCILIK SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından yapılması planlanan 110.000 Adet/Dönem Kanatlı Yetiştirme Tesisi projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.


Halkımıza saygı ile duyurulur.


Toplantı Yeri: Köy Konağı

Toplantı Yerinin Adresi: Bakırlı Mah.Ferizli/Sakarya 

Toplantı Tarihi: 14/05/2015

Toplantı Saati: 14:00


Proje Sahibi: Monsaş İnşaat Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret A.Ş


Tel: (0262)721 28 28

Faks:(0262)721 49 49


ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş: Elinsan Çevre Teknolojileri A.Ş


Tel: (0224)441 72 27

Faks:(0224)441 72...