02 / 05 / 2024

Döngele neresi

Döngele neresi

Döngele turizm merkezi haline gelecek. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kaplıca suları bulunan Döngele Mahallesi'nin bir turizm merkezi haline getirilmesi için gayret göstereceklerini de söyledi.

İzmit'te büyük dönüşüm için düğmeye basıldı! Risk tespiti yapılıyor, yeni kentsel dönüşüm alanları yaratılacak!

İzmit'te kentsel dönüşüm ile ilgili resmen düğmeye basıldı. Peki dönüşümde öncelikli yer neresi oldu? Hangi çalışmalar yapılıyor? İşte merak edilenler...

Dövizden çözülen paralar nereye gidiyor? Paranın yeni adresi neresi?

Seçim öncesi piyasalarda dalgalı seyir devam ederken, döviz hesaplarından çözülen paraların nereye gittiği merak konusu. Uzmanlar, döviz mevduatlarından çıkan 27,7 milyar doların nereye gittiğini araştırıyor.

Dolar/TL bu hafta ne oldu? Gelecek hafta doların yönü neresi?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı hareketli kapattı. Rusya Ukrayna savaşı ve Rus Devlet Lideri Putin'in açıklamaları dolar kurunu hareketlendirdi. Peki dolarda bu hafta nasıl geçti? Dolar/TL'nin gelecek hafta yönü neresi?

Kripto paralarda şok! Dönüş başladı mı?

Bitcoin’de kasım ayı ortasında görülen sert değer kaybı bütün kripto paralara yansıdı. Bu süreçte Bitcoin yüzde 50’den fazla düşerken, alt coin'lerde kayıplar daha çok oldu. 33 bin doların altından tepki alımlarıyla karşılaşan Bitcoin’de kritik seviye neresi? Kriptolarda dönüş başladı mı?

Yılda 1.4 milyon konut satılıyor, büyümenin neresi sanal?

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı ile Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılan Başbakan Yıldırım, "1 milyon 450 bin konut satılıyor 1 yılda. Neresi sanal?" dedi...

İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Halkalı'dan taşınıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Küçükçekmece Halkalı'daki hizmet binasından taşınıyor. Peki İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nün yeni adresi neresi olacak?

Üsküdar Emniyet Mahallesi ve Çamlıca'da kentsel dönüşüm uygulanacak mı?

Üsküdar Emniyet Mahallesi için belediye istimlak kararı aldı mı? Çamlıca ve Emniyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm uygulanacak mı? Üsküdar'da neresi Bakanlık tarafından riskli alan ilan edildi? İşte Üsküdar Belediyesi'nin cevapları...

Döngele turizm merkezi haline gelecek!

Döngele turizm merkezi haline gelecek. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kaplıca suları bulunan Döngele Mahallesi'nin bir turizm merkezi haline getirilmesi için gayret göstereceklerini de söyledi.

Eyüp Can: İstanbul'un Central Park'ı neresi olur?

Radikal Gazetesi Köşe Yazarı Eyüp Can bugün köşesinde 'İstanbul'un Central Park'ı neresi' başlıklı bir haber yazdı. Eyüp Can, iki ay önce İstanbul'un Central Park'ı olur mu diye düşünürken şimdi hangi parkın Central Park olacağını düşündüğünü yazdı...

Ali Rıza Kısakürek, 30 milyon dolara iki otel yapacak!

Kahramanmaraş merkezli giyim markası Piserro, Başkonuş ve Döngele kaplıcalarına toplam 30 milyon dolarlık yatırım yapacak

'Konut kredisi faizi artacak ev fiyatları ise düşmeyecek'

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, konut kredisinde baz alınan faizin Hazine bonosu faizleri olduğunu kaydederek, ''Faizin artma ihtimali daha yüksek'' dedi.

Maltepe'de kiralık 2 dükkan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'de bulunan 12 metrekare büyüklüğündeki 2 dükkanı 1 yıl süre ile kiraya verecek.

Düzce'de satılık işyeri

Düzce Belediye Başkanlığı, Ceddiye Mahallesi'nde bulunan 57 ile 852 metrekare arasında büyüklükleri değişen 18 işyerinin satışı için ihale açtı.

Döngele neresi Haberi

Döngele neresi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, beldeden mahalleye dönüştürülen yerlerdeki incelemelerini Döngele ile  sürdürdü. Döngçle'de başlayacak yatırımlar öncesinde son kez alan incelemesi yapan Mahçiçek, öncelik bekleyen'çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını kaydetti. 


Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ürisal, Fatih Yoğurt, Burhanettin Türkkahraman, İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Tüfekçi ve Fen İşleri Müdürü Süleyman Topçuoğlu ile birlikte Döngele'nin hizmet bekleyen tüm noktalarını dolaşan Mahçiçek, gelecekte burasının turizm merkezine dönüştürülmesi için gayret göstereceklerini dile getirdi. 


Ziyaretinde Döngele Mahallesi sakinlerinden yakından ilgi gören Mahçiçek, amaçlarının başlayacak hizmetlerde tam isabet sağlamayı hedeflediğini kaydetti. 


Vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirip, isteklerine kulak veren Mahçiçek, şöyle konuştu: "Şahinkayası ve Tekir mahallelerimizin ardından Döngele'yi ziyaret ettik. Daha önce ifade ettiğim gibi bu ziyaretlerin amacı yapacağımız hizmetlerin, yatırımların isabetli olması. Bunun için bu ziyaretleri...