02 / 05 / 2024

Döngele turizmi

Döngele turizmi

Döngele turizm merkezi haline gelecek. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kaplıca suları bulunan Döngele Mahallesi'nin bir turizm merkezi haline getirilmesi için gayret göstereceklerini de söyledi.

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nden Ekolojik Tarım Turizmi tepkisi: Tarım arazileri yapılaşmaya açılıyor!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi 46. Dönem Yönetim Kurulu, ekoköy turizmi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve tarım arazilerinin yapılaşmaya açıldığına dikkat çekti. İşte detaylar...

Pandemi döneminde en çok tercih edilenler arasındaydı... Villalara talep artıyor!

Villalara olan talep özellikle pandemi döneminden itibaren artmaya başladı. Villa turizmi işletmecisi Özgür Önder vatandaşların villalara büyük ilgi duyması ile villa turizminin her geçen yıl büyüyerek gelişmeye devam eden sektör olduğunu açıkladı.

Konya Mevlana Bölgesi'ndeki dönüşüm turizmi canlandıracak!

Konya Mevlana'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,kentsel dönüşüm bölgede turizmi canlandıracağını dile getirdi. 

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Türker, Mehmet Ağaoğlu ve Mustafa Ağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Karavan turizmi pandemide patladı!

Dünya genelinde karavan turizmi, pandemi dönemiyle beraber arttı. Tatil beldelerinin kapanması, sokağa çıkma yasakları ve izole tatil arayışı insanları karavana yönlendirdi. 

Turizm teşvikine ilişkin kanun teklifinin ilk dört maddesi komisyonda kabul edildi!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk dört maddesi TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda kabul edildi.

Şekib Avdagiç'ten düşük faizli kredi destek paketi açıklaması!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, "Düşük faizli kredi destek paketini, ekonominin lokomotif sektörleri olan inşaat, otomotiv ve turizmi destekleyecek olması bakımından çok değerli buluyoruz" dedi...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

Medicaleste Sağlık Turizmi Danışmanlık Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medicaleste Sağlık Turizmi Danışmanlık Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lale Kaya tarafından kuruldu. 

Ecolife Sağlık Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecolife Sağlık Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elamır Elsherif tarafından kuruldu. 

Hafezoğlu Rent A Car Gayrimenkul Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafezoğlu Rent A Car Gayrimenkul Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ammar Hafez tarafından bugün Başakşehir’de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Döngele turizmi Haberi

Döngele turizmi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, beldeden mahalleye dönüştürülen yerlerdeki incelemelerini Döngele ile  sürdürdü. Döngçle'de başlayacak yatırımlar öncesinde son kez alan incelemesi yapan Mahçiçek, öncelik bekleyen'çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını kaydetti. 


Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ürisal, Fatih Yoğurt, Burhanettin Türkkahraman, İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Tüfekçi ve Fen İşleri Müdürü Süleyman Topçuoğlu ile birlikte Döngele'nin hizmet bekleyen tüm noktalarını dolaşan Mahçiçek, gelecekte burasının turizm merkezine dönüştürülmesi için gayret göstereceklerini dile getirdi. 


Ziyaretinde Döngele Mahallesi sakinlerinden yakından ilgi gören Mahçiçek, amaçlarının başlayacak hizmetlerde tam isabet sağlamayı hedeflediğini kaydetti. 


Vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirip, isteklerine kulak veren Mahçiçek, şöyle konuştu: "Şahinkayası ve Tekir mahallelerimizin ardından Döngele'yi ziyaret ettik. Daha önce ifade ettiğim gibi bu ziyaretlerin amacı yapacağımız hizmetlerin, yatırımların isabetli olması. Bunun için bu ziyaretleri...